Snabbfakta

    • Stockholm
  • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2022-12-04

Laboratorieingenjör till Stockholm

Publicerad 2022-11-10

Vi på Randstad Life Sciences söker nu dig som vill jobba som laboratorieingenjör inför kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta laborativt inom kvalitetskontroll, både som nyutexad och även dig som har erfarenhet som laboratorieingenjör och önskar att utvecklas i din karriär!

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med konkurrenskraftig fast lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra Life Science kunder. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. Vi har vi även ett kompetenserbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet. 

kvalifikationer.

Vi söker dig med akademisk examen inom naturvetenskap. Mycket meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet av mikrobiologiska eller kemiska analyser och GMP. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av HPLC, GC, stabilitetsstudier, våtkemi, PCR, ELISA eller bakteriella odlingar. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Flexibel och nyfiken är viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen som konsult! Vidare krävs att du har datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du har även förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ. 
 
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande. 

ansvarsområde.

Som laboratorieingenjör inom kvalitetskontroll bidrar du till att säkerställa att de råvaror/produkter som produceras uppfyller de kvalitetskrav som ställs. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men kan innefatta:
  • Planera, utföra och rapportera kemiska analyser av substanser såsom aktiv läkemedelssubstans, intermediat, råmaterial, samt färdiga produkter ute på marknaden. 
  • Analysmetoder såsom HPLC, GC, stabilitetsstudier, våtkemi, PCR, ELISA eller bakteriella odlingar.
  • Granska och frisläppa analyser.
  • Uppdatera SOP:ar och vara delaktig i utredningar samt olika förbättringsprojekt. Arbetet och dokumentation sker enligt GxP.