Snabbfakta

    • Herrljunga
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-07

KVALITETSTEKNIKER TILL IMI

Publicerad 2022-09-14

Är du en nyfiken person som sätter kvalitet och säkerhet först? Gillar du att förebygga problem och säkerställa att de avvikelser som uppstår inte uppstår igen? Då kanske rollen som kvalitetstekniker hos IMI är rätt för dig!

Här erbjuds du en fin kombination av kvalitetsarbete och förbättringsprojekt i en värderingsstyrd miljö, där hållbarhet och säkerhet står i fokus. Välkommen till oss!

Om vår kund
IMI Hydronic Engineering är ledande i branschen och utvecklar samt tillverkar hydroniska produkter och lösningar som skapar energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Våra lösningar säkerställer noggrann temperaturstyrning och bidrar till att skapa hållbara, komfortabla och energieffektiva byggnader att leva, arbeta och vistas i. IMI Hydronic Engineering är verksamma på fem kontinenter, har 5 produktionsenheter och finns representerade i 34 länder runt om i världen.

Vår anläggning i Ljung är specialiserad på verktyg, gjutning och bearbetning. Under kommande år görs stora investeringar och maskinparken ska både moderniseras och breddas. Med flera nya affärer ser vi en stark tillväxtresa framåt.

För oss på IMI Hydronic Engineering är likabehandling en självklarhet. Frågor som mångfald, ledarskap och hållbarhet har ett stort fokus och vi arbetar aktivt för att vara en inkluderande och attraktiv arbetsgivare. Våra värderingar ”ett stort team”, ”integritet”, ”att spela för att vinna” och ”kundintimitet” är viktiga pelare i vår företagskultur och i våra arbetssätt.
Läs mer om oss på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetstekniker ansvarar du för kvalitetsarbetet inom ditt produktionsavsnitt där huvudfokus är skärande bearbetning och automation. Här ges du chansen att driva kvalitets- och förbättringsarbete, där din insats gör skillnad! Några av dina arbetsuppgifter innefattar:
• Samordna, driva och följa upp interna och externa kvalitetsbristärenden.
• Samverka med hela verksamheten inom ansvarsområdet och delta i förbättringsgrupper.
• De underlag som behövs för att visualisera statusen inom ditt produktområde, tar du fram och ansvarar för.
• Vid planering av kvalitetsförbättringar, förändringar och produktändringar, bistår du med kompetens och en vilja att förbättra och utveckla.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av kvalitetsarbete och högskolestudier med inriktning maskinteknik och/eller kvalitet alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Din kommunikationsförmåga är god, såväl på svenska som engelska.

Du är intresserad av nya utmaningar och har en vilja att driva samt utveckla verksamheten. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar dig an uppgifter systematiskt och metodiskt. Ditt driv och engagemang medför att du tar stort ansvar i förbättringsarbetet inom avdelningen och arbetssättet gör att alla känner sig delaktiga. Då rollen innefattar många kontaktytor, vädersätter vi att du är relationsskapande tillsammans med att du har en pedagogisk förmåga. Du är öppen för nya idéer och lösningar samt motiveras av att lösa lite komplexare problem, där du metodiskt får arbeta fram rotorsaken.

Vi erbjuder dig en ansvarsfull och varierande roll där du får bidra till verksamhetens kvalitetsarbete. Hållbarhet och mångfald är värderingar som genomsyrar verksamheten, vi hoppas att du delar dessa med oss!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 7 Oktober. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna johan@effektiv.se.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
IMI Hydronic Engineering AB, Kvalitet, Kvalitetstekniker, Mångfald, Hållbarhet, Produktion

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-30
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-18
  • Degerfors
  • Heltid