Snabbfakta

    • Linköping
    • Norrköping

Ansök senast: 2024-02-08

Kvalitetsingenjör

Publicerad 2023-09-11

Vi söker fler stjärnor som vill jobba med kvalitet men som även vill utvecklas inom området! Om du känner dig träffad och dessutom vill vara en del i ett familjärt bolag så ska du definitivt fortsätta läsa. Nu söker vi dig som vill arbeta med kvalitetsarbete med teknisk koppling och som gärna har dokumenterade erfarenheter inom kvalitetsarbete och leverantörskvalitet med ett starkt teknikfokus och stor simultankapacitet.

Du kommer jobba med att tillse att man uppfyller kravställningar både från kunder, internt och gällande regelverk för aktuell industri. Du får en viktig roll i att utveckla kvalitetsarbetets helhet samt ansvara för dess implementering och utvärdering.

Baskunskaper

Vi söker dig som är insiktsfull i hur du arbetar och vad du behöver för att kunna arbeta på bästa sätt. Du har en god analyseringsförmåga, gillar problemlösning och effektivisering samt månar om att följa processer. Utöver dessa kvalitéer tror vi att du även uppfyller några av punkterna nedan:

  • Teknisk utbildning kompletterad med erfarenhet gärna av både mekanik och produktion av mekaniska system
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete tillsammans med god erfarenhet av kvalitetsverktyg
  • Kunskap om tillförlitlighet, mekanik, material och processer för tillverkning av mekanisk utrustning och stor förståelse för krav som ställs på de produkter som levereras
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av produktutveckling samt arbete med kravhantering och framtagning av teknisk dokumentation.

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Arbetet förutsätter att du ha en god planeringsförmåga, är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att själv ta initiativ till att skapa kontakter med olika kompetensområden samt ha ett gott omdöme. Då arbetets innehåll kan variera över tiden förutsätts du vara flexibel och beredd på att kunna lösa en mängd olika uppgifter.

Vi erbjuder

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke för varandra och vår omvärld! Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet.

Sigma samarbetar med en rad olika företag inom flera branscher och våra uppdrag handlar ofta om teknik i framkant. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Hos oss lär vi oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans! Vi anser att kunskapsutbyte, gemenskap och korta beslutsvägar är nyckeln till framgång.

Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig/oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta:

Emma Lindgren,
+46 735231308
emma.lindgren@sigma.se