Snabbfakta

    • Örnsköldsvik
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2022-11-14

Kvalitetsingenjör till Sanmina

Publicerad 2022-09-15


Till Sanmina söker vi nu flera Kvalitetsingenjörer med erfarenhet från industri. Vill du jobba med några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen? Då är det här en roll för dig, så läs vidare och skicka sedan in din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgiften är att kontinuerligt underhålla och utveckla företagets kvalitetssystem gentemot gällande certifieringar och lagstiftning: exempelvis ISO-9001, ISO-13485, ISO-14001 samt amerikanska FDA Quality System Regulations och för interna krav inom Sanmina-SCI. I arbetsuppgifterna ingår även att: * Sammanställa och utvärdera statistikunderlag för att identifiera förbättringsområden * Delta i utredningar och förbättringsprojekt som påverkar kvalitetssystemet * Medverka vid interna och externa revisioner * Samverka med kunder och leverantörer i kvalitetsfrågor

Vem är du?
Vi söker dig med högskoleutbildning som ingenjör eller civilingenjör. Det är meriterande om du har utbildning med kvalitetsinriktning, eller några års erfarenhet inom kvalitetsområdet. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi kommer speciellt att värdera en analytisk läggning, samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och initiativkraft. Då arbetet innebär kontakt med både lokala och globala aktörer är det viktigt att Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Om Sanmina Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik- produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa produkter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 250 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Att jobba hos oss Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation?


I denna rekrytering samarbetar Sanmina med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Sanmina. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Liknande jobb:

  • Huskvarna
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-06
  • Göteborg
Publicerad: 2022-09-27
  • Lund
  • Heltid