Snabbfakta

    • Strängnäs
  • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2020-10-31

Kvalitetsingenjör ändringsärenden till Pfizer

Publicerad 2020-10-16

arbetsbeskrivning.

Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande konsultuppdrag som kvalitetsingenjör i gruppen Process Support hos vår kund Pfizer i Strängnäs.

Pfizer är inte bara Sveriges - utan ett av världens ledande läkemedelsbolag. Pfizer Strängnäs är en av Sveriges största bioteknikanläggningar för kommersiell tillverkning av läkemedelssubstanser. Här tillverkas flera läkemedelssubstanser i en multiproduktanläggning. På siten jobbar ca 300 personer och stämningen är familjär och välkomnande.  

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med ändringsmeddelanden från leverantörer, besluta hur dessa ska hanteras och driva ändringsärenden i de fall då detta är lämpligt. Du kommer också ansvara för att ta fram rutiner och arbetssätt för detta arbete. 

Rollen är tvärfunktionell och innebär mycket samarbete med flera andra grupper bland annat QA och Supply. 

arbetstider.

Heltid och dagtid. 1-2 dagar i veckan behöver du vara på plats på fabriken i Strängnäs, övrig tid arbetar du hemifrån. 

Önskad start är så snart som möjligt och uppdraget är till en början 6 månader med god chans till förlängning. Som konsult hos Randstad Life Sciences erbjuder vi en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Även underleverantörer kan vara aktuella för detta uppdrag.

kvalifikationer.

Du har goda kunskaper om GMP och har tidigare erfarenhet av att arbeta med ändringsärenden. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom naturkunskap. Att kunna driva på och komma till avslut är viktiga egenskaper för den här tjänsten. Eftersom du kommer samarbeta med många andra delar av organisationen är du en person som har lätt för att komma överens med olika typer av människor. 

Som person är du noggrann, ödmjuk och har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Förmåga att arbeta flexibelt är viktigt då prioriteringar ofta ändras. Vidare krävs att du har god datorvana, samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Därutöver arbetar du självständigt och på eget initiativ. 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2020-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Malin Ahlström, malin.ahlstrom@randstad.se

Liknande jobb

Publicerad: 2020-09-23
  • Västerås
Publicerad: 2020-09-10
  • Kiruna
  • Heltid