Snabbfakta

  • Kungsbacka

Ansök senast: 2023-11-15

Teknikintresserad montör till Albo System Sweden AB i Kungsbacka

Publicerad 2023-08-31

Albo System Sweden AB, söker en teknikintresserad montör. Du kommer att få ta ett brett ansvar och fungera som spindeln i nätet för att knyta ihop de olika teknikområden vi använder i våra produkter.

Om arbetet

Arbetet som montör hos oss på Albo kommer du att arbeta med att montera våra egenutvecklade maskiner som används för pallvänding och stapling i olika produktionsprocesser. Det är ett omväxlande arbete med montering i små serier från start till färdig maskin som även inkluderar hydraulik, styrsystem och mekanik. Exempel på löpande arbetsuppgifter:

 • Montering av mekaniska detaljer

 • Byggande av el-skåp samt elektriska installationer i våra produkter.

 • Montering av hydrauliksystem

 • Förbättring av befintliga konstruktioner tillsammans med konstruktör.

 • Hantering av inkommande och avgående artiklar i vårt lager.

 • Installation av våra maskiner hos kunder i Sverige och utomlands

 • Övrigt förekommande uppgifter som skapar effektivt och säkert arbete

Vem är du?

Som montör hos Albo så bör du vara en självgående och prestigelös person. Vi tror att du är en händig problemlösare med öga för kvalitet samt stort intresse för teknik och maskiner. Du behärskar ritningsläsning och kan planera ditt arbete. Albo är ett litet företag med 6 anställda som jobbar nära ihop även om det mesta av arbetat på daglig basis utförs självständigt.

Känner du att du passar in på ovanstående och dessutom har lite kunskap inom hydraulik, mekanik och elmontage så är du precis den vi söker!

Om Albo System Sweden AB

Albo System Sweden AB är specialister och innovationsledare inom utveckling och tillverkning av Pallvändare under varumärket Albo System ®. Produkterna används för konditionering av staplar med ark av papper, kartong, wellpapp och plåt samt för vändning av material i olika produktionsprocesser i inom industrin i allmänhet. Många av våra kunder är förpackningstillverkare och tryckerier. En stor del av produktionen exporteras. För mer information om Albo System Sweden AB, besök www.albo.se

Vad kan företaget erbjuda dig?

Rätt person har stora möjligheter att få utvecklas och ta stort ansvar i ett mindre företag. Tjänsten är på heltid 100% och du kommer till en modern företagsmiljö med platt organisation. Du får samarbeta med kompetenta och trevliga kollegor som kommer stödja dig i din roll. Hos Albo System Sweden AB erbjuds du marknadsmässiga anställningsvillkor.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta           
Uppdragsgivare: Albo System Sweden AB   
Tjänst: Montör 
Tillträde: omgående, efter överenskommelse
Placeringsort: Produktionslokal på anläggningen i Kungsbacka 
Sista ansökningsdag: 2023-11-15


Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Vi på Albo samarbetar med AdwiseHR men driver denna process så önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Håkan Johansson, 0300 566261 eller Göran Alfredsson, 0300 566262 som arbetar på plats på Albo Sweden AB.

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-14
 • Göteborg
 • Heltid
 • Gävle
 • Heltid