Snabbfakta

    • Lund

Kategorier:

  • Chefer och ledare
  • Projektledning

Ansök senast: 2022-07-13

Konsultchef till ALTEN Lund

Publicerad 2022-06-15

Tycker du att försäljning, rekrytering och ledarskap låter som en rolig kombination? Sök då tjänsten som Konsultchef till ALTEN Lund!

Som Konsultchef på ALTEN arbetar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra konsulter. Genom att jobba med försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Du blir det senaste tillskottet till vår Engineering-division och kommer ingå i ett lokalt chefsteam med blandad erfarenhet och kompetens där ni kan stötta och komplettera varandra. Till kontoret i Lund söker vi en engagerad och driven kollega som vill vara med och bidra till att skapa en så bra arbetsgrupp, arbetsmiljö och business som möjligt.

Arbetsuppgifter
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder med fokus på inbyggda system
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

 

Din profil
Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor och som är duktig på att skapa och upprätthålla relationer. Du har en god kommunikativ förmåga och ett stort intresse för affärsutveckling. Vidare är ditt arbetssätt målmedvetet, du går igång på utmaningar och har förmåga att hantera flera parallella ansvarsområden.

Utöver detta ser vi gärna att du uppfyller följande:
- Magister- eller masterexamen inom ingenjörsyrket alternativt ekonomi/business.
- Önskvärt med erfarenhet inom mjukvara, elektronik eller liknande
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultbranschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder ALTEN dig?
Varierade dagar, utmanande arbetsuppgifter, fartfylldhet och frihet under ansvar är ett axplock av vad rollen ger dig. Du jobbar målmedvetet för din egen och ALTENs utveckling där vi hjälper dig på vägen med ett coachande ledarskap samt både nationella och internationella utbildningar. Härliga kollegor piggar upp dagarna och ni peppar, stöttar och samarbetar med varandra. Eftersom din roll går ut på att bygga och upprätthålla relationer med människor stöter du ständigt på nya situationer, men när du behöver hjälp finns både din närmsta chef, kollegorna och våra stödfunktioner där. Låter detta intressant? Vänta inte med att söka tjänsten och få möjligheten att arbeta på ett globalt företag med familjär känsla och lokal närvaro.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Unni Båth unni.bath@alten.se, Talent Acquisition & Development Partner.


Vi på ALTEN ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Publicerad: 2022-06-28
  • Göteborg
Publicerad: 2022-06-20
  • Sollefteå
  • Heltid