Snabbfakta

    • Jönköping

Ansök senast: 2022-10-24

Konsultchef till ALTEN Jönköping

Publicerad 2022-09-20

ALTEN är ett av norra Europas ledande IT & tech-konsultbolag. Våra kunder är marknadsledande globala aktörer där Alten är technology partner. Vi främjar en kultur som bygger på möjligheter, utveckling och gemenskap! Vill du bli en del av detta? Nu söker vi efter en konsultchef till vår IT-division i Jönköping.

Vi söker nu dig som är engagerad och initiativrik och vill utveckla vårt erbjudande inom IT-området. ALTENs IT-division gör nu en stor satsning i Småland - Skaraborg, vi söker därför en person som vill vara med och bygga något häftigt och långsiktigt!

Din roll:

Som konsultchef på ALTEN arbetar du brett med försäljning, rekrytering och ledarskap, vilket ger dig varierade dagar. Ditt fokus ligger på att bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och anställda. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

Tjänsten är på 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Din profil:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du motiveras och drivs av utmaningar och för dig faller det sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor. Du har mycket energi och är van att samarbeta och kommunicera. Det är en roll där du får möjlighet till intraprenörskap.

Krav och Önskemål:
- Magister- eller masterexamen, gärna inom IT eller management
- Arbetslivserfarenhet inom försäljning, rekrytering, ledarskap eller IT
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultbranschen och om du har ett befintligt kontaktnät inom IT eller Tech-branschen i regionen.

Vad vi erbjuder dig:
Varierade dagar, utmanade arbetsuppgifter, fartfylldhet och frihet under ansvar är ett axplock av vad rollen ger dig. Du jobbar målmedvetet för din egen och ALTENs utveckling där vi hjälper dig på vägen med ett coachande ledarskap samt både nationella och internationella utbildningar. Härliga kollegor piggar upp dagarna och ni peppar, stöttar och samarbetar med varandra. Eftersom din roll går ut på att bygga och upprätthålla relationer med människor stöter du ständigt på nya situationer och utmaningar, men när du behöver hjälp finns både din närmsta chef, kollegorna och våra stödfunktioner där för dig.

 

 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-08-22
  • Nacka
Publicerad: 2022-09-21
  • Stockholm
  • Stockholm