Snabbfakta

    • Gothenburg

Ansök senast: 2022-10-31

Konsultchef med teknisk bakgrund

Publicerad 2022-09-02

Låter försäljning, rekrytering och ledarskap som en rolig kombination? Sök då tjänsten som konsultchef till ALTEN Göteborg! Som konsultchef på ALTEN arbetar du med vår största tillgång och det viktigaste vi har, nämligen våra egna talanger, ALTENs alla konsulter. Genom att jobba med försäljning, rekrytering och ledarskap får du inte bara en varierad vardag – du får även möjlighet att vara personen som gör både kunden och konsulten nöjda. En riktig win-win, med andra ord. Just nu har vi ett behov av en ny kollega till vår Engineering-division i Göteborg där du kommer ingå i ett härligt chefsteam.

Arbetsuppgifter:
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din rekryterade konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är dessutom bra på att bygga relationer, skapa förtroende hos andra människor och har ett sinne för affärer. 

Krav:
- Magister- eller masterexamen, gärna inom mekanik eller management
- Några års arbetslivserfarenhet, antingen inom försäljning, rekrytering, ledarskap eller teknik
- Arbetslivserfarenhet inom teknik eller mekanik
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Befintligt nätverk inom tekniksektorn i Göteborg
- Erfarenhet inom inbyggda system/inbäddade system eller konstruktion

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vi ser fram emot att få lära känna dig för att se om vi är rätt för varandra. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande! Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta HR Partner Unni Båth på unni.bath@ALTEN.se