Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2022-12-15

Konsultchef inom produktinformation

Publicerad 2022-11-15

Infotivs affärsområde Information & Design (IID) söker nu en konsultchef för region Väst. Vi söker dig som vill jobba med relationsskapande försäljning. Som konsultchef ska du gilla att lyssna på vad kunden vill ha och älska att avsluta affärer, samtidigt som du ska vara trygg i ditt ledarskap.

I denna roll kommer du bli en nyckelspelare för att hjälpa oss att ta vår leverans till nästa nivå. Du kommer dessutom ha mycket roligt längs vägen.

Affärsområdet IID hjälper våra kunder med spetskompetens, helhetsåtaganden och lösningar inom produktinformation, informationsdesign och informationsarkitektur. Som konsultchef hos oss arbetar du med kundrelationer, försäljning, rekrytering och personalvård för att fortsätta utveckla både personal och affär.

Vi är mitt i en utveckling där vi tydligare erbjuder våra kunder helhetslösningar i egen regi, och vi märker att marknaden tycker vårt erbjudande är intressant. Du kommer därför in i en tätt sammansvetsad ledningsgrupp med mycket energi och framtidstro.

Grunden för hela verksamheten är våra medarbetare, dvs. de kompetenta konsulter som dagligen gör ett fantastiskt arbete hos våra kunder. De är vår viktigaste tillgång och att se till att de mår bra och har stimulerande arbetsuppgifter är en stor del av ditt ansvarsområde. I denna roll kommer du initialt ta över en grupp med 18 konsulter.

Är du intresserad av ett jobb med stor frihet och mycket eget ansvar, där du tydligt kommer bidra till att utveckla vår affär och verkligen känner att dina dagliga aktiviteter gör stor skillnad för vår gemensamma framgång, så sök detta jobb!

Om tjänsten

Du ingår i IID:s ledningsgrupp, som leds av en affärsområdeschef ansvarig för IID:s hela verksamhet. I gruppen ingår flera konsultchefer från flera olika orter. Vi jobbar nära ihop för att utveckla affärerna med befintliga kunder samt att hitta nya kunder.

Rollen är varierande där det ingår lika delar entreprenörskap, försäljning på nya och befintliga kunder samt den personalnära biten där du tillsammans med medarbetaren ska utveckla affären, kunden och naturligtvis medarbetaren själv.

Din övergripande målbild är att utveckla verksamheten genom att leverera tillväxt och lönsamhet, och detaljerade mål kring detta bryts ner på din resultatenhet. Du har ett antal befintliga kunder att utgå ifrån, och till din hjälp har du inarbetade rutiner kring sälj, rekrytering, personalvård och ekonomisk uppföljning.  Du kommer vara stationerad i Göteborg på Infotivs huvudkontor.

Om dig

Huvudsakligen handlar detta jobb om att bygga relationer, så det är något som skall vara en stark drivkraft hos dig. Möjligheten att hitta mycket nya, intressanta affärer är stor men kampen om både kunduppdrag och duktiga medarbetare är hård. Framgångsreceptet är relationsbyggande med kunder, medarbetare, kollegor och kandidater, samt en förmåga att se möjligheter hos kunderna som de kanske inte ens själva tänkt på.

Just denna egenskap, att utifrån kundens verklighet se möjligheter, är viktig för att lyckas i detta jobb. Vårt sälj skall vara proaktivt. På så sätt skapar vi våra egna affärsmöjligheter. Denna förmåga till ”idésälj” utifrån ett mer abstrakt nuläge hos kunden är något som är en viktig egenskap hos dig som söker.

Andra egenskaper vi söker:

 • Du är en person som vill prestera bra, du nöjer dig inte förrän du har uppnått dina mål och tar egna initiativ för att lyckas
 • Du är fokuserad och strukturerad
 • Du är nyfiken och har lätt att ta till dig nya områden
 • Du känner till branschen och är kunnig inom produktinformation, anläggningsdokumentation och även gärna UX
 • Du har någon form av teknisk bakgrund, gärna med erfarenhet kopplat till produktinformation eller IT
 • Du har erfarenhet av försäljning gärna inriktat mot B2B

Det är meriterande om du också har:

 • Erfarenhet av att leda och utveckla personal
 • Erfarenhet av att utveckla affärer, erbjudande och koncept

Huvudfokus i hela denna ansökan ligger på att hitta någon med rätt personliga egenskaper och stark motivation för jobbet. Så om du känner att detta skulle vara något för dig, tveka inte att söka.  Vi ser fram emot din ansökan! 

Mer om Infotiv

Infotiv erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper kunder att med framgång utveckla och digitalisera sina produkter och produktinformation. Våra åtaganden kännetecknas av hög servicekänsla, snabbhet och leveransprecision.

Infotiv har 180 medarbetare fördelade på våra kontor i Göteborg, Södertälje och Malmö.

Vi är en arbetsgivare som lever upp till vårt signum “Varmt hjärta och skarp hjärna”. Du kommer arbeta tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor. Givetvis erbjuder vi marknadsmässig lön och kollektivavtal.

Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som anställd på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Välkommen med din ansökan senast den 2022-12-14. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi hoppas att du vill vara med och växa med oss!

Bifoga CV samt personligt brev när du söker. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Bernheim på 070-964 72 02 eller Ola Nilsson på 070-650 87 03.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-26
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-23
 • Lund
 • Lund
 • Heltid