Snabbfakta

  • Eskilstuna
  • Västerås
  • Örebro

Ansök senast: 2023-11-23

Konsult inom förvaltning till Arboga!

Publicerad 2023-06-26

Nu söker vi på Sigma Technology en konsult inom förvaltning till ett mycket spännande uppdrag hos en samhällsviktig kund i Arboga!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

I den här rollen kommer du att arbeta med omvärldsbevakning av HW och SW där du bevakar, bedömer och uppdaterar. Du kommer att arbeta med förvaltning av virtuell och fysisk RTU-miljö där du kontrollerar, uppdaterar, felsöker och dokumenterar. Du kommer även att installera och konfigurera nya RTU-miljöer och arbeta med test & leverans.

För att bli framgångsrik här behöver du ha erfarenhet av:

 • Hårdvara (klienter och rackmonterad utrustning)
 • Nätverk (grundläggande)
 • Brandväggar (grundläggande)
 • Windows server
 • Linux
 • Drift av virtualiserade mijöer, VMware
 • Skriptning på en grundläggande nivå, gärna Python, Powershell och Shell

Som person är du strukturerad och trivs med ordning och reda. Du har en väl utvecklad förmåga att självständigt kunna analysera och lösa problem. Du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd för andras behov. Vidare är du mycket mån om att göra ett bra jobb och har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter. Vi tror att du tidigare har arbetat som konsult och har en stark vilja att utvecklas!

Tjänsten är på heltid och arbetsplatsen är belägen i Arboga. Du behöver vara på plats minst 4-5 dagar per vecka.

På grund av arbetsplatsens karaktär är det viktigt att du har en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Det är även ett krav att du är svensk medborgare. Start för detta uppdrag sker efter en genomgången säkerhetskontroll.

Låter detta som något för dig?

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.com.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande.

Välkommen till oss!

Kontakt

För mer information kontakta

Elena Hallin
elena.hallin@sigmatechnology.com

Liknande jobb: