Snabbfakta

    • Falköping
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-16

KONSTRUKTÖR

Publicerad 2022-09-16

Utvecklingsteamet på Kinnarps behöver förstärkning och söker nu flera konstruktörer!
Som konstruktör på Kinnarps blir du en viktig lagspelare i tvärfunktionella produktutvecklings- och produktvårdsprojekt. Gillar du tempo och vill jobba på ett företag i framkant inom den spännande möbelindustrin kan du vara den personen vi söker.

Om vår kund
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.
Kinnarps.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör hos Kinnarps kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara konstruktion, beräkning och ritningsframställan inom produktutvecklings- och produktvårdsprojekt. Framtagning av tekniska lösningar sker ofta ihop med 3D modellering och prototyper som i samarbete med övriga projektmedlemmar uppfyller beställarens specifikation och därmed kundens behov. Verktygsbeställning, analyser och förbättringsarbete ingår också i arbetsuppgifterna.

Din profil
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning och du har jobbat ett par år i liknande roll. Självklart är vi också intresserade av dig som på annat sätt skaffat motsvarande kompetens inom konstruktion och har ett genuint intresse för tekniska lösningar och produktion. Erfarenhet från 3D-CAD och PDM-system samt beräkningsprogram ser vi som en naturlig del av din bakgrund.
Du är initiativrik och driven – både i att ta dig framåt i projekten och när det kommer till att hitta nya idéer. Vi arbetar i en prestigelös miljö med såväl interna som externa kunder och kommunikation sker både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Som person trivs du med att samarbeta och ingå i ett team för att nå bästa resultat. Du har en positiv syn på livet och är framåtsträvande. Egenskaper som noggrannhet, flexibilitet och sinne för ordning och kvalitet kommer naturligt väl till pass i denna roll. Att du trivs i ett socialt sammanhang där man behöver hantera flera parallella processer – är inte bara en förutsättning för att lyckas i rollen, utan också för att trivas hos Kinnarps.

Det är meriterande med kunskap inom möbelindustrin eller från annan tillverkande industri, samt erfarenhet från kvalitets- eller produktionsteknik eller verktygsmakare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Tjänsten är placerad på vårat huvudkontor i Kinnarp alternativt vårat kontor i Skillingaryd.

Låter tjänsten intressant?
Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Johan Holm, johan@effektiv.se

Om oss
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Konstruktör, projekt, teknik, mekanik, ritningsläsning, CAD, möbelindustri, prototyper, 3D printing, produktutveckling, kontorsmöbler, design, maskiningenjör, LCA, lean

Liknande jobb: