Snabbfakta

    • Skåne

Kategorier:

  • Konstruktion

Ansök senast: 2021-01-22

Konstruktör till Hydrotech i Vellinge

Publicerad 2020-11-23

Konstruktör till Hydrotech i Vellinge

Nu söker vi förstärkning till vårt Design & Development-team i form av en konstruktör. Har du ett stort teknikintresse och vill vara med och förse världen med vattenreningsutrustning i världsklass? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Din roll: 

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå i att ta fram ritningar till vår produktion, och skapa måttritningar och sammanställningsritningar. Du kommer också att få framställa nya kundunika installationsritningar, anpassa befintliga ritningar efter kundens behov och framställa hydrauliska ritningar. I din roll ingår det också att ta fram underlag och pris på nya konstruktioner med hjälp av underleverantörer, inköpare och närmaste chef. Du kommer att få bidra till problemlösning, både vid tillverkningen och ute hos våra kunder. Då produktionen sker i huset finns det ett nära samarbete mellan våra avdelningar under hela processen, vilket innebär att du både kan följa och delta när dina teorier omsätts i praktik. Som konstruktör är du med hela vägen från offert till slutbesiktning, arbetet är omväxlande och består av såväl standardiserade lösningar som att hitta nya lösningar på de utmaningar du ställs inför.  Förutom konstruktionsarbetet kommer du även arbeta med teknisk dokumentation. I den här rollen får du möjlighet att vara med i arbetet att ständigt utveckla våra produkter och sträva efter högsta möjliga kvalitet.

Vem du är:

Vi tror att du som söker är civil- eller högskoleingenjör med inriktning maskin, eller att du på annat sätt har tillgodosett dig motsvarande kunskaper. Vidare tror vi att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete. Är du relativt nyutexaminerad men har ett starkt driv, vilja att utvecklas och grundläggande kunskap och kompetens kan du med tiden växa in i rollen. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett starkt teknikintresse och gärna praktisk, teknisk erfarenhet. Du är nyfiken och duktig på att prioritera. Vi arbetar både i Autocad (2D-ritningar) och Inventor (3D-ritningar) och förutom Office-paketet behöver du därför behärska någon form av 3D ritningsprogram. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. 

Vårt arbetsklimat präglas av en stark familjär känsla, och för att trivas hos oss vill vi att du är ödmjuk och pragmatisk; för dig gäller laget före jaget! Du har en kreativ ådra, är initiativtagande och driver självständigt ditt arbete framåt. Ditt teknikintresse och nyfikenhet på mekaniken bakom våra tekniska lösningar hjälper dig att bistå våra kunder med lösningar på just deras utmaningar. Arbetet innebär både interna och externa kontakter, så du trivs bra med att samarbeta och ge god och professionell service till kunder och kollegor. 

Information:

Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning

Placeringsort: Vellinge

Sista ansökningsdag: 2020-12-02. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För mer information kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Charlotta Berlin på charlotta.berlin@veolia.com

Vi välkomnar alla sökande och ser fram emot din ansökan! 

Om Hydrotech och Veolia Water Technologies:

Hydrotech utvecklar och producerar filter för vattenrening inom industri –och kommunal sektor. Sedan starten 1984 har vi växt till att bli ett av världens ledande företag inom mikrofilterreing med över 10 000 sålda filter. Sedan 2002 är Hydrotech ett dotterbolag till Veolia Environment –ett globalt bolag med över 170 000 medarbetare. I Sverige består Veolia Water Technologies av Hydrotech, AnoxKaldnes och VA-Ingenjörerna. Tillsammans delar vi en passion och arbetar dagligen för att förbättra kvalitén på dricks- och avloppsvatten för människor världen över genom att utveckla nya innovationer som bevarar vattnet och skyddar miljön för framtiden genom ansvarsfulla och hållbara lösningar. På Hydrotech är vi idag ca 60 stycken medarbetare. Läs mer om Hydrotech och Veolia Water Technologies på www.hydrotech.se och www.veoliawatertechnologies.se


 

 

 

 

Liknande jobb

Publicerad: 2020-11-06
  • Stockholm
Publicerad: 2020-11-03
  • Eskilstuna, Västerås
Publicerad: 2020-11-20
  • Jönköping