Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2022-12-05

Konstruktionsingenjörer till vårt inhouse team!

Publicerad 2022-11-07

Vår inhouse-verksamhet i ALTEN Linköping växer så det knakar – nu söker vi fler juniora och erfarna ingenjörer inom konstruktion för att vara en del av våra härliga team. Vi har idag tre team med olika fokus och arbetsområden men alla med ett lika stort tekniksinne och viljan att ha kul tillsammans.

VAD VI ERBJUDER DIG
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss.

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

KRAV / MERITERANDE
Just det – har du jobbat i CREO och konstruktion av plåt eller maskinbearbetade artiklar, kablage och rör är det meriterande. Om inte så ser vi till att du har rätt utbildning inför start.

OM ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.
ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

 

We believe in growing together!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-18
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-02
  • Uppsala
  • Söderhamn
  • Heltid