Konferensrumstekniker

Publicerad 2022-11-16

Är du en support- eller AV tekniker med erfarenhet av konferensutrustning. Är du en person som är serviceminded, gillar att lösa tekniska problem samt tycker om att kavla upp ärmarna när det behövs? Då är det här något för dig! Vi söker nu en Konferensrumstekniker till vårt HQ i Lund.

Ditt framtida team
Du kommer att vara en del av ett team av tekniker som underhåller och utvecklar våra konferensrum, hörsalar och Webcast-studios. Teamet är ett prestigelöst gäng med sex kollegor där ni tillsammans supporterar över 200 konferensrum i Lund och Linköping, hörsalar samt en webcast-studio.

Du och ditt team är ansvariga för att våra tekniska lösningar finns till hands samt att säkerställa att dessa fungerar och följer verksamhetens behov. Ni hjälper och supporterar våra användare vid behov och förse dem med bästa möjliga service.

Rollen:

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Teknisk support till våra användare
  • Aktivt säkerställa att vår tekniska utrustning finns för våra konferensrum, hörsalar, webcast-studios
  • Utveckla funktionalitet och driftsäkerheten av våra konferensrum
  • Inköp och dokumentation av vår konferensutrustning
  • Internutbildning av samtlig teknisk utrustning

Vem är du?
Världen har ändrats de senaste åren och ett skifte för möteskulturer är just nu i sin frammarsch. Att ligga i framkanten av teknikutvecklingen är en självklarhet för dig och du har ett genuint intresse för detta. Att anpassa mötesrummen för den nya generationen av mötesteknik, där möten kan ske helt fysiskt på plats, eller delar av mötesdeltagarna remote, är något som du ser fram emot att vara med och vidareutveckla.

För att trivas i den här tjänsten är det viktigt att du är serviceinriktad och tycker att det är kul med teknisk problemlösning gärna med en stor portion kreativitet.
Dessutom tror vi att du är en stresstålig, strukturerad och utåtriktad person och har lätt för att engagera dig i sitt dagliga arbete.
Du talar flytande svenska och är även duktig i engelska, då en hel del av våra gäster är internationella. Erfarenhet och goda kunskaper inom konferensteknik och en bred erfarenhet inom både hårdvara och mjukvara samt att du har goda nätverkskunskaper.

Hur är det att jobba med oss?
Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av våra kärnvärden. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning så kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är centrala delar.


Du ska gilla att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, företagsbonus, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel - för att nämna några.

Redo att agera?
Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Helene Löfqvist på
Vi granskar ansökningar kontinuerligt

Liknande jobb:

  • Malmö
  • Heltid
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-16
  • Lund