Snabbfakta

    • Göteborg
    • Halland

Kategorier:

Ansök senast: 2022-12-03

Key Account Manager / KAM

Publicerad 2022-09-04

Vill du göra affärer i en internationell miljö? Trivs du i ett företag med korta beslutsvägar? Vi söker nu en  

Key Account Manager
Göteborg

Som Key Account Manager på Swedmec ansvarar du för att vidareutveckla vår försäljning inom fordons- och verkstadsindustrin. Du kommer ha huvudansvar för några av våra europeiska tillverkare samt deras kunder i Skandinavien, vilket innebär att du konstruktivt driver långsiktiga säljprojekt. Du får självständigt driva affären samt utforma marknads- och försäljningsstrategier för dina kunder. Kundkontakterna består av beslutsfattare på ledningsnivå i stora och väletablerade företag.

Du utgår från vårt Göteborgskontor och är en del av teamet här. Arbetet innebär frekvent resande såväl nationellt som internationellt.

 

"Swedmec marknadsför komponenter och systemlösningar för fordons-, försvars-, elektronik- samt övrig verkstadsindustri. Detta sker i samarbete med välkända system- och komponentleverantörer i Europa, Indien samt Kina."

- Peter Ahlström, VD

 

Din profil
Du som söker rollen som Key Account Manager har förmåga att skapa och identifiera affärsmöjligheter och är van att driva affärsprojekt där många personer är involverade i beslutsprocessen. Vi ser gärna att du har jobbat med försäljning alternativt inköp inom industrin. Du har eftergymnasial utbildning, till exempel teknisk eller ekonomisk utbildning. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i engelska, kunskaper i tyska är ett plus. Erfarenhet av försäljning till OEM är meriterande.

Vi erbjuder
Som Key Account Manager på Swedmec får du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar där vi ställer upp för varandra. Hos oss har du stora möjligheter att påverka din framtid. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.  

 

"Swedmec är ett spännande företag där ingen dag är den andra lik. Vi jobbar med olika försäljningsuppdrag mot industrin vilket ger en möjligt att bygga upp en bred kunskap om tillverkningsprocesser. Om man värnar kundrelationen och vill jobba med intressanta försäljningsuppdrag är Swedmec den rätta arbetsplatsen."

- Johan Alfredsson, Key Account Manager

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Nicklas Jonsson 0702-37 18 35.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
SWEDMEC AB är ett svenskt företag som sedan 30 år är specialiserade på att hjälpa utländska underleverantörer till svensk fordonsindustri och verkstadsindustri att etablera sig på den svenska marknaden. Vi är en marknadsföringsorganisation samt en del av våra partners försäljningsorganisation och erbjuder våra kunder teknik- och konsulttjänster. Företaget har 5 anställda och en omsättning på ca 15 MSEK. En av våra medarbetare skall nu gå i pension samt att vi är inne i ett expansionsskede.

Liknande jobb: