Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2023-03-11

Kablagekonstruktör till kunder inom försvaret

Publicerad 2022-10-12

Är du nyfiken, innovativ och vill fortsätta utvecklas inom produktutveckling? Då kanske du är den vi söker.

Vi ser nu ett stort behov av kablagekonstruktörer till försvarsindustrin. Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av att konstruera i CREO alternativt Catia V5 och vill fortsätta utvecklas.

Som kablagekonstruktör ansvarar du för att ta fram lösningar på olika tekniska problem. Arbetsuppgifter kan vara att visualisera kablagets dragning och ta fram underlag för produktion. Arbetet kan även innehålla mekanikdesign beroende på behov och omfattning av projektet. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativtagande och kommunikativ då du kommer samarbeta med många olika tvärfunktioner som t.ex. produktion, inköp och leverantörer.

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Vi söker dig som trivs inom kablagekonstruktion och produktutveckling och känner dig mycket bekväm i både 2D och 3D. Du tycker det är kul att jobba i projektform, både i team och individuellt och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt. Som person är du engagerad och strävar efter att leverera ditt yttersta. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. I grunden har du ett brinnande teknikintresse och har goda kunskaper i CREO eller Catia V5.

ERFARENHETSKRAV

  • Teknisk utbildning inom Maskinteknik, Elektronik eller motsvarande (BSc eller MSc)
  • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet som kablagekonstruktör
  • Erfarenhet av Creo eller Catia V5.
  • Tidigare erfarenhet från liknande industrier är meriterande.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i både tal som skrift

Vi arbetar med löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VILKA ÄR VI?

Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop och förra gången seglade vi i Kroatien, vilket var fantastiskt att få uppleva tillsammans.
Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band :)

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter. Vi erbjuder också Linkedin Learning licenser för de som är intresserade av digitala självstudier.

På Sigma Industry West ser vi våra anställda som vår absolut viktigaste tillgång.

Vi levererar spetskompetens inom områden som produktutveckling, UX, industriell IT, embedded, produktionsteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Erbjudandet sträcker sig från första produktskiss ända fram till tillverkning.

Som konsult hos oss har du möjlighet att prova på olika branscher och teknikområden, du kommer att delta i och driva projekt som ligger i teknisk framkant och utveckla produkter för en bättre morgondag. Våra kunder är världsledande produktbolag inom flera olika branscher, men majoriteten finns idag inom fordonsindustrin i Västsverige.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 300 anställda.
Vi finns även i USA och Norge.

SIGMA GROUP
Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 3500 anställda och verksamhet i 11 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Sofia Nyquist,
+46 733039915
sofia.nyquist@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-29
  • Örebro
  • Heltid
Publicerad: 2022-10-12
  • Älvkarleby