Snabbfakta

    • Gothenburg

Ansök senast: 2022-12-16

Juniora projektledare till inhouse team

Publicerad 2022-11-16

Är du redo för nästa steg? ALTEN söker nu efter junioria projektledare!

 

Vill du jobba på ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag? Då är ALTEN något för dig! Just nu söker vi på ALTEN efter juniora projektledare till ett inhouse team inom fordonsbranschen. Vi söker efter dig som är positiv och driven med ett utåtriktat förhållningssätt. Du behöver kunna agera självständigt och affärsmässigt. Vi ser att du har ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon! 

 

 Vi söker efter dig som: 
- Har erfarenhet från Produktutveckling.

- Är bekant med CAD (Catia, Creo, SW/Inventor).
- Är bekant med Projektmodeller (XLPM, PROPS, Agila metoder).
- Har en civ. Ingenjörs alt. Högskoleingenjörsexamen.


Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

 

Vad ALTEN erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

 

För ytterligare information kontakta gruppchef på ALTEN: Ajdin.Pezic@alten.se

Liknande jobb: