Snabbfakta

  • Umeå
  • Örnsköldsvik

Ansök senast: 2022-11-30

Juniora ingenjörer till ALTEN Norr

Publicerad 2022-10-31

Vi på ALTEN Norr söker efter en juniora ingenjörer med erafrenhet av mekanik eller elektronik som vill jobba inom industriautomation! 

Jobbet innebär att du arbetar nära kunder och kollegor med att utveckla och leverera lösningar som leder till gemensamma förbättringar och framgångar. Du kommer bidrar i ditt team i projektens alla faser från idé till projektavslut, samt jobba i enlighet med de ingenjörsprocesser, metoder och verktyg som finns för att säkerställa kvalitet. Du kommer att rapporterar framsteg och hinder till ledande ingenjör och projektledare, och ansvara för att färdigställa tekniska lösningar efter specifikation och kundens behov.

För att trivas i denna rollen ser vi att du värderar säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten i stort. Vidare är det viktigt att du har ett stort teknikintresse och en vilja till att utvecklas. 

Din profil: 

 • Du har en högskole-/civilingenjörsexamen inom maskinteknik, teknisk fysik, elektronik eller liknande.

 • Du har någon typ av erfarenhet inom programmering eller CAD-verktyg från tidigare arbeten, skola eller hobby.
 • Ett stort fokus på säkerhet och en övertygelse kring nyttan av att tillämpa riktlinjer för att skapa en säker arbetsplats. 
 • Då du kommer arbeta i ett globalt företag, behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag, små som stora, med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Nejati, Business Manager, anna.nejati@alten.se eller Rebecca Malmborg, Talent Acqusition Partner, rebecca.malmborg@alten.se.

Hoppas vi ses!

Liknande jobb:

 • Göteborg
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-21
 • Lund
Publicerad: 2022-11-08
 • Gothenburg