Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2023-01-07

Juniora ingenjörer inom programmering

Publicerad 2022-11-08

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen

Som konsult hos oss och går ut i ett välmatchat uppdrag till någon av våra kunder. Vilket uppdrag du ska göra får du själv vara med att påverka. För oss är matchningen väldigt viktigt då det är det som leder till bra resultat och nöjdhet för alla parter. Vanligtvis tillhör man ett mindre team med blandning av juniora och seniora utvecklare. Vi erbjuder dig att jobba med några av regionens mest intressanta företag inom olika branscher. Hos oss får du en trygg och förmånlig anställning med stora utvecklingsmöjligheter. Gemenskap är för oss en självklarhet vilket gör att vi erbjuder mycket sociala aktiviteter och resor.

Din bakgrund

Vi vänder oss till dig med en teknisk examen gärna från datateknik, teknisk fysik, högskoleingenjör data eller el, mjukvaruteknik, medieteknik, elektronikdesign, informationsteknologi, systemvetenskap eller innovativ programmering. Vi vill att du är driven i programmering och/eller elektronik och vill fortsätta att utvecklas inom detta. Vi söker både dig som är helt nyexaminerad och dig med några års erfarenhet. Rollen anpassas efter dina förutsättningar.

Övrigt

Vi rekryterar kontinuerligt och startdatum anpassas efter ditt och kundens önskemål.
Är du intresserad men har en bit kvar till examen? Ingen fara, då kan vi boka ett karriärmöte och lära känna varandra innan det är dags att börja jobba.

Välkommen in med din ansökan!

Kontakt
Har du några frågor så skicka ett mejl till sanna.manhem@prevas.se


Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Liknande jobb:

  • Mora
  • Heltid
  • Linköping
  • Heltid