Snabbfakta

    • Stockholm
    • Västerås

Ansök senast: 2024-01-05

Junior projektledare till Järfälla!

Publicerad 2023-08-08

Sigma Technology IT Infra AB växer i Stockholm och nu söker vi dig som vill arbeta som junior projektledare med ditt första uppdrag hos vår kund i Järfälla!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Ibland åker vi utomlands och ibland pustar vi ut på en trevlig afterwork tillsammans. Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022.

I denna roll kommer du att ansvara för gränssnittet mellan mjukvaruteam och kundprojekt. Du kommer även att samordna och kontrollera att kundens team levererar till kundprojekten i rätt tid och enligt överenskommen budget. För att ha kontroll över budget och övergripande funktionsplanering i såväl kvartalsplaneringar som sprintar kommer du att arbeta praktiskt med kundens projekthanteringsverktyg. Du kommer även att ta fram statistik och data vid månadsuppföljningar för respektive team.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha arbetat som assisterande projektledare eller delprojektledare inom mjukvaruutveckling i 1-3 år.

Du är en duktig kommunikatör som trivs med att interagera med andra människor, från utvecklare, produktägare och scrum masters till kundprojektledare. Du har en hög arbetsmoral och har förmågan att kommunicera obehindrat på både svenska och i engelska såväl i tal som skrift.

Som person behöver du vara ordningsam och van vid att ta ansvar. Du är en do:er och är noggrann i saker du gör och mycket mån om att göra ett bra jobb.

I rollen som IT-konsult hos oss på Sigma är det av högsta vikt att du är konsultmässig och representerar vårt starka varumärke på ett bra sätt ute hos kund. En egenskap som är viktig är att du är flexibel. Ibland har vi längre uppdrag som sträcker sig över flera år hos samma kund, och för dig som hellre vill testa många olika arbetsplatser på kort tid så finns den möjligheten med. Vår målsättning är alltid att hitta det perfekta uppdraget för dig - som får dig att utvecklas att växa i din yrkesroll.

Låter detta som en perfect match för dig? Vänta då inte med din ansökan eftersom vi löpande går igenom alla ansökningar.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta:

Elena Hallin,
Regionchef Mälardalen/Stockholm
elena.hallin@sigmatechnology.com

Liknande jobb: