Snabbfakta

    • Malmö
  • Konsultuppdrag

Kategorier:

Ansök senast: 2022-12-05

Junior Onsite supporttekniker

Publicerad 2022-11-21

Har du ett genuint IT-intresse och motiveras av att ge förstklassig service? Då kan det vara dig som vi söker till rollen som Onsite supporttekniker till ett globalt företag i Malmö.

Som Onsite supporttekniker så kommer du att ingå i ett team idag bestående av två personer. Tillsammans supporterar ni företagets samtliga kontor som finns i region syd där bland annat Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad ingår. Den primära placeringen är i Malmö men du kommer också vid behov att besöka de andra kontoren. 

Randstad Technologies är specialiserade på kompetenser inom IT. Som konsult hos oss får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtal. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

kvalifikationer.

Vi söker dig som har:
  • Allmän kännedom kring PC/skrivare/tillbehör
  • Genuint IT och teknik-intresse 
  • Körkort 
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift 
Vi ser det som meriterande som du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom IT support och med ärendehanteringssystem. 

Personliga egenskaper:
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som tycker att det är både roligt och motiverande att ge riktigt god service samt support. Du är stresstålig och duktig på att prioritera. Vidare så bör du också vara driven och tycka om problemlösning. 
Framförallt så är du en hjälpsam person som finns där för dina kollegor och för användarna som du supporterar.

ansvarsområde.

Tillsammans med dina två kollegor så ansvarar du för att supportera ca 650 användare på de olika kontoren i syd.  Du kommer att supportera användarna med det mesta IT-relaterade på arbetsplatsen och arbeta med bland annat skrivare och Teams-utrustning. Du kommer också att arbeta med ärendehanteringssystemet ServiceNow. 

Du kommer även att utföra installationer, reparationer, uppgraderingar samt underhållsarbete av hårdvara/mjukvara. Din uppgift kommer att bestå av att bidra med din tekniska kompetens samtidigt som du får användaren att känna sig väl bemött. Ett stort IT intresse, goda kunskaper om datorer och kringutrustning samt en hög servicekänsla är därför av största vikt.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är kontoren i syd men vid behov supporterar du även andra kontor runt om i Sverige. 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-24
  • Göteborg
Publicerad: 2022-11-18
  • Varberg
  • Heltid