Snabbfakta

    • Stockholm
  • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2022-11-02

Junior nätverkstekniker till vår kund

Publicerad 2022-09-20

arbetsbeskrivning.

I rollen som nätverkstekniker kommer vara en del av att utveckla och drifta kundens globala nätverk för 300 kontor och ett antal datacenter. Se till att IT-infrastrukturlösningar bedrivs på ett kostnadseffektivt sätt och är miljömässigt hållbart. Det innebär även att stötta och hantera 2nd och 3rd varningar, incidenter och
förfrågningar. Du kommer vara med och underhålla och förbättra plattformarna samt tjänsterna, vara med och designa/utveckla nya tjänster under uppgraderingar, delta i projekt och ta fram lösningsförslag. I rollen ingår det även att hantera beställningar från vissa leverantör i vissa projekt samt vara med och förbereda förändringar i vissa processer. Kunden söker nu någon som har jobbat som nätverkstekniker eller nätverksspecialist i ett par år som förstår vikten av att hålla en god relation mellan leverantörer och partners.

erfarenhet.

Vi ser att du gärna har 1-2 års erfarenhet av att arbeta med nätverk eller relevant utbildning.

kvalifikationer.

Krav:
•Bred grundläggande IT-teknisk kunskap och bas-förståelse för nätverk och IT.
•Erfarenhet inom CCNA eller motsvarande
•Förstå komponenterna i storskaliga IT-operationer
•Har passion och intresse för att lära dig nya saker

Meriterande:
- Du har tidigare arbetat med LAN Service
- Du har tidigare arbetat med Switch plattformar
- Du har tidigare arbetat med Wi-Fi plattformar
- Du har tidigare arbetat med WAN Service
- Du har tidigare arbetat med Routing Plattformar
- Du har tidigare arbetat med SD-WAN Plattformar
- Du har tidigare arbetat med Order- och förfrågan till leverantörer

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

ansvarsområde.

Du kommer ingå i ett globalt team, där ni kommer ha fokus på allt från den dagliga driften av nätverk, till att vara involverad i projekt samt driva projekt. I rollen kommer du driva utveckling av de tjänster som teamet levererar och du kommer arbeta med välkända leverantör som Aruba, Palo Alto Networks, Fortinet, Arista, Pulse Secure, Microsoft Azure. Det kan handla om allt från att installera nya kontor, hitta nya smarta lösningar och förbättringar eller genomföra teknik-byten. Eftersom teamet är globalt kommer det förekomma resor inom Europa för att träffa kollegor eller delta i projekt.

ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Anders Andersson
Anders.m.Andersson@randstad.se

Liknande jobb:

  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-21
  • Stockholm