Snabbfakta

    • Malmö
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-28

Javautvecklare till Handelsbanken i Malmö

Publicerad 2022-09-08

arbetsbeskrivning.

Är du Javautvecklare  och är sugen på något nytt på ett bolag som på riktigt satsar på att digitalisera?

Handelsbanken behöver ytterligare en Javautvecklare inom betallösningar till Handelsbanken i Malmö.

Handelsbanken har idag flera team med cirka 10 personer i varje team som arbetar med betallösningar. Teamen består av utvecklare, testare, business analysts och kravställare. Som kollega i ett tvärfunktionellt team får du ta del av omväxlande och spännande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av samarbete, långsiktighet och kvalitet.

Du kommer arbeta på kontoret i Malmö, det vill säga de dagar du är på kontoret.

Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att göra karriär inom organisationen.

kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som Javautvecklare söker vi dig som är lyhörd, framåt och har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter. Du bör ha minst fem års erfarenhet som Javautvecklare. 

Vi tror även att du är noggrann och kvalitetsmedveten med bra känsla för vilken arbetsinsats som krävs. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självgående, har helhetssyn och vill vara en del av ett framgångsrikt och stabilt bolag.

Då du kommer ha många beröringspunkter inom bolaget är det viktigt att du är kommunikativ och har ett intresse av verksamheten. Du har erfarenhet som backendutvecklare och relevant eftergymnasial utbildning. Du har gedigen erfarenhet av backendutveckling i JavaEE och av agilt arbete.

Exempel på tekniker som du kommer att få arbeta med är Git, JPA, Maven, Bitbucket, Spring/Tomcat, Rest, SOAP och JMS. Det är en fördel och meriterande om du har erfarenhet av automatiserade tester, Teamcity och/eller Jenkins. 

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

ansvarsområde.

Handelsbankens idé om att bedriva en bank bygger i grunden på tilltro och respekt för den enskilda individen, det innebär också att du som medarbetare hos oss får ett stort eget ansvar och möjlighet att förändra och påverka!

Handelsbanken som helhet, och IT i synnerhet, är inne i en stor och spännande digitaliseringsresa som innebär modernisering av teknik, arkitektur och arbetssätt.

I din roll som Javautvecklare kommer du att ingå i ett team där du får arbeta nära produktägare, testare och projektledare i en agil miljö. I rollen förväntas du ha många kontaktytor inom organisationen och du bör också ha god förmåga att sätta dig in i hur verksamheten fungerar. 

Vi söker dig som älskar att lösa tekniskt kluriga problem och kan sätta det i ett större sammanhang därför ser vi gärna att du är analytisk och känner stort engagemang för ditt arbete. 

ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Handelsbanken har valt att samarbeta med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta Elin Bjursten, Senior Recruitment Consultant: elin.bjursten@randstad.se eller ring 0738-56 74 56.

Vi intervjuar löpande, så ansök idag!

Ansök via vår hemsida: www.randstad.se

Liknande jobb:

  • Jönköping
  • Heltid
Publicerad: 2022-10-03
  • Göteborg
Publicerad: 2021-05-17
  • Linköping