Snabbfakta

    • Norrköping

Ansök senast: 2022-12-02

Java-utvecklare

Publicerad 2022-11-02

ALTEN i  Norrköping behöver nu dig! Vi söker nämligen en driven java-utvecklare som brinner för att utveckla och vill utvecklas tillsammans med oss. Ta chansen att bli en del av samhörigheten på ALTEN i Norrköping.
Vi söker dig med ett stort intresse för teknik och som har några års arbetslivserfarenhet av Java. Vi ser gärna att du gillar att ta fram kreativa och kvalitativa lösningar och trivs bra med att arbeta i team.

Som konsult på ALTEN är det viktigt att du är kommunikativ och lyhörd. Vi har ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Med detta sagt kan du förvänta dig en stor variation i ditt arbete med en snabb utvecklingskurva.

Kvalifikationer:
- Java (gärna Spring Framework)
- Cloud (Azure/AWS/GCP)
- Git
- CI/CD

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- React/Angular
- DevOps
- Microservices

Så vad erbjuder vi dig utöver detta? Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Låt dig inte luras av att vi är ett stort internationellt bolag, vad våra konsulter uppskattar hos oss är vår familjära och personliga atmosfär. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om du är redo för nya utmaningar och vill ta nästa steg i din karriär, tveka inte att ansöka redan idag!
ALTEN är utsett till “Karriärföretag” 2022!
We believe in growing together.

Vid frågor kontakta Yana Zubrytska, Talent Acquisition Partner.
yana.zubrytska@alten.se
Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-01
  • Huskvarna
Publicerad: 2022-11-22
  • Malmö
Publicerad: 2022-10-20
  • Umeå
  • Heltid