Snabbfakta

  • Eskilstuna

Ansök senast: 2023-04-16

IT-tekniker till vårt konsultteam i Eskilstuna!

Publicerad 2022-01-21

Nu söker vi på Sigma Technology en IT-tekniker till vårt konsultteam i Eskilstuna! Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Som IT-konsult hos oss på Sigma Technology arbetar du ute hos våra kunder, till denna tjänst kommer du att arbeta på ett stort företag med industriell IT i en utmanande och spännande miljö med hårdvara, mjukvara och digitalisering.

Din primära arbetsuppgift kommer att bli att säkra en stabil IT-miljö genom att arbeta med förbättringar, underhåll och problemlösning. I ditt dagliga arbete ingår användarsupport och du kommer även att bidra till företagets digitalisering, dela ny kunskap med kollegor samt driva implementation av ny teknik. I denna roll kommer du att:

 • Arbeta med installation, uppdatering och support av IT-hårdvara
 • Driva och delta i förbättringsinitiativ för verksamheten
 • Samarbeta med teknik- och produktionsavdelningar frö att ta fram nya lösningar
 • Arbeta med inköp av IT-utrustning

Grundläggande kvalifikationer

För att bli framgångsrik i den här rollen behöver du ha minst 1 års erfarenhet av IT-hårdvarusupport samt av server, databas och IT infrastruktur. Du behöver även ha erfarenhet av integration med PLC’er och IIoT-utrustning samt goda kunskaper i Office365.

Vi tror att du har ett stort intresse för innovation och ny teknik och trivs med att lösa problem och ta nya initiativ. Du har en mycket god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med andra människor. Vidare är det ett krav att du har B-körkort och är flytande i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har rankat oss som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare 2020, och vi hoppas att du blir en del av oss i Mälardalen!

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.se. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Elena Hallin,
+46 790742946
elena.hallin@sigmatechnology.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-02-08
 • Sundbyberg
Publicerad: 2023-03-03
 • Malmö
 • Heltid
 • Sundsvall
 • Heltid