Snabbfakta

    • Örnsköldsvik
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-01-06

IT-tekniker till Sanmina

Publicerad 2022-11-07


Vi söker dig som vill arbeta i som IT-tekniker på Sanmina i Örnsköldsvik. Är du en kommunikativ person med en känsla för service? Besitter du goda kunskaper inom IT, nätverk och datorer Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med att utföra installationer, konfiguration och felsökning av stationära system, arbetsstationer, och servrar samt vara delaktig i att utveckla och förnya Sanminas IT-lösningar. Du arbetar tillsammans med vår nuvarande IT-tekniker.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- utföra installationer - konfiguration och felsökning av stationära system - arbetsstationer - servrar samt att utveckla och förnya Sanminas IT-lösningar vid behov.

Vem är du?
Du har relevant akademisk bakgrund inom IT. Då du i denna roll har kontakt med lokala och globala aktörer är det viktigt att behärska svenska och engelska i tal och i skrift. Dina personliga egenskaper: Intresserad av IT och digitaliseringen i stort Drivande och initiativtagande Du involverar och håller kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt. God kommunikationsförmåga, och du skapar enkelt förtroende hos de du möter Självständig och en bra lagspelare Det är meriterande om du har: Felsökning enligt OSI modellen Drift Powershell-scripting B-körkort Hårdvara (PC, skrivare, telefoner) Nätverk och kringutrustning Tidigare erfarenhet av servicedesk, ärendehanteringssystem Arbetslivserfarenhet inom nätverk eller felsökning av datorer Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Om verksamheten
Sanmina-SCI är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina-SCI har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 38.000 anställda, varav ca 260 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Att jobba hos oss Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-11
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2022-10-24
  • Göteborg