Snabbfakta

    • Mölndal
  • Konsultuppdrag

Kategorier:

Ansök senast: 2022-10-02

IT-support, servicedesk i Mölndal

Publicerad 2022-09-12

arbetsbeskrivning.

Vill du hjälpa användare med IT-problem i en trevlig och varm miljö? 

I en social och trevlig miljö blir du en del av ett mindre team som stöttar organisationen i IT-relaterade frågor och problem. De ärenden du hanterar varierar mellan stort och smått. Främst är det Microsoftrelaterade applikationer i en windowsmiljö som hanteras men även en del företagsspecifik mjukvara. Du kommer även att sätta upp samt felsöka hårdvara (datorer & kringutrustning). Ärenden hanteras både via telefon, ärendehanteringssystem, mail samt att användare kommer förbi på plats. Du och dina kollegor stöttar både IT lokalt men då det är ett globalt bolag hanteras även ärenden från andra locations. 

Teamet du kommer till är ett härligt gäng med öppen stämning där man får vara precis som man är. Gemensamt är att de har ett stort intresse för IT och att leverera god service till användarna. 

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

kvalifikationer.

För att vara den vi söker tror vi att du har någon form av utbildning inom IT alternativt har erfarenhet av att jobba med IT-support tidigare. 
Du behöver ha god kännedom av följande:

  • Active Directory, AD
  • Office 365
  • Sätta upp & felsöka datorer 

Ytterligare krävs att du hanterar det svenska språket i tal & skrift samt har lätt för att kommunicera och interagera med människor. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansvarsområde.

Felsökning och support av användarkonton (AD), Microsoft produkter t.ex o365, företagsspecifik mjukvara, hårdvara, printers och dyl. 

ansökan.

2022-09-30, välkommen att ansöka på www.randstad.se.

För information: Henrietta Bolander, Konsultchef, henrietta.bolander@randstad.se  
Ansökan sker via vår hemsida, randstad.se

Liknande jobb:

  • Stockholm
  • Heltid
  • Kalmar
  • Heltid