Snabbfakta

    • Göteborg
  • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2022-10-05

IT-drift i Göteborg

Publicerad 2022-09-08

arbetsbeskrivning.

Randstad Technologies letar nu efter en it-drifttekniker till en av våra kunder. Här kommer du att börja som konsult med målsättningen att erbjudas anställning hos vår kund framöver.
Den här rollen passar perfekt för dig som kanske arbetar med support idag men vill utvecklas och arbeta mer med drift. Om du bygger dina egna datorer, har en server i garderoben och leker lite med kod på fritiden kommer du att trivas utmärkt i den här rollen. 
Hos vår kund hittar du ett härlig team på elva personer som trivs bra ihop, utöver ett bra samarbete på jobbet så hittar de även på roliga aktiviteter på fritiden och ingen tackar nej till gofika när det bjuds!
Här har du möjlighet att lägga upp ditt arbete fritt och om du önskar kan 50% av arbetet göras remote.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

erfarenhet.

Vi letar efter dig som har ett par års erfarenhet IT.

kvalifikationer.

Du kommer att arbeta brett med brandväggar, servrar, lagring, databaser och it-säkerhet och vi ser gärna att du har kunskap i majoriteten av dessa områden. 

Om du även har kunskaper inom scripting eller programmering och erfarenhet av GIS är det ett stort plus.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Teamet samarbetar och har kul ihop, och vi letar efter dig som trivs att arbeta tillsammans med dina kollegor. Arbetet är fritt och du behöver ha ett eget driv och struktur för att själv lägga upp ditt arbete.
Rollen är kritisk och noggrannhet är ett måste.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansvarsområde.

Här kommer du att arbeta med förvaltning och utveckling av system och applikationer i en komplex IT-miljö. Stort fokus ligger på IT-säkerhet, framförallt backuphantering, brandväggs- och nätverkskonfiguration och förebyggande säkerhetsåtgärder.
I rollen ingår också server- och systemadministration, felsökning och dataanalyser och rapporter. Du kommer även att förvalta och utveckla processer, arbetssätt och rutiner. 
Teknisk dokumentation är en viktig del av arbetet.

ansökan.

Ansök senast 2022-10-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@randstad.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-07-13
  • Göteborg
Publicerad: 2022-09-22
  • Göteborg
  • Heltid