Snabbfakta

    • Orsa
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-05-04

IT-ansvarig till Tänndalens och Orsa Grönklitts anläggningar

Publicerad 2023-03-05

Om företaget
Velit Activities AB driver två anläggningar verksamma inom turism-marknaden i Sverige. Vår verksamhet bedrivs huvudsakligen inom boende, konferens, skidor och outdoor. Bolaget är en året-runt-leverantör av upplevelsestyrda fritidsaktiviteter för hela familjen. Den gemensamma nämnaren för dessa är inte bara barnfamiljerna som huvudsakliga målgrupp utan även aktiviteter som grund i besöksupplevelsen. Orsa Grönklitt och Tänndalen är koncernens två outdoor och skidanläggningar.

Till våra anläggningar söker vi nu IT-ansvarig som får möjlighet att på ett kundorienterat sätt driva utvecklingen av vår verksamhet. Rollen är en ny funktion hos oss där du får vara med och påverka i en bred organisation som verkar i en kraftigt expanderande bransch. Svensk besöksnäring anses av många vara Sveriges nya basnäring.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-ansvarig hos oss ansvarar du för att skapa rätt förutsättningar för en god IT-miljö inom hela organisationen samt utifrån ett kundperspektiv. Du har ansvar för strategiskt planeringsarbete, tar fram budgetunderlag och ansvarar för inköp av hård- och mjukvara samt hantering av organisationens licenser och avtal. Du ansvarar även för utvecklingen och driften av våra webbplatser samt skapar användarvänliga och effektiva lösningar. Du är operativt involverad och utvecklar och driver IT-utvecklingen framåt enligt den strategi som ledningen tar beslut om. Till uppdraget hör också projektledning vid större projekt med externa partners.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från liknande roll inom IT sedan tidigare och då gärna som ansvarig. Du har tidigare erfarenhet av drift, nätverk, systemintegration och projektledning. Du har också erfarenhet av kravställning mot systemleverantörer. Det är meriterande om du har erfarenhet från bokningssystem och verkat inom turistbranschen tidigare.

Som person är du positiv till utveckling och driver självständigt med hög energi ditt arbete framåt. Du är strategiskt lagd, har förmåga att tänka IT utifrån ett affärsinriktat perspektiv och är en duktig kravställare gentemot upphandlade avtal. I rollen krävs det att du är prestigelös och trivs i en varierande roll med hög flexibilitet där du får verka såväl operativt som strategiskt.

B-körkort är ett krav. Placeringsort är någon av våra två anläggningar, Orsa alternativt Tänndalen.

Ansökan
Velit Activities AB samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Erica Sundin på Clockwork, via tfn: 0733-51 27 60. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 mars via www.clockworkpersonal.se.

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-03-08
  • Gothenburg
Publicerad: 2023-03-13
  • Stockholm