Snabbfakta

    • Lund

Ansök senast: 2022-12-14

iOS-utvecklare

Publicerad 2022-11-16

Är du en iOS-utvecklare som letar nya tekniska utmaningar? Vill du vara med och bygga avancerade mobilappar i världsklass och dessutom ha möjlighet att använda 10% av din arbetstid till innovation där du får möjlighet att utveckla dina egna idéer? Välkommen att söka till Mobile Applications på Axis New Business

Teamet
I vårt team är du med och utvecklar mobilapplikationer som knyter ihop slutanvändare med vårt växande utbud av Audio System och Access Control lösningar som en del av Axis end-to-end-erbjudande.

Du kommer att vara en viktig del av ett effektivt, agilt team med kompetenser inom iOS, Android, QA och UX design. Vi jobbar nära varandra vilket gör att vi har ett ständigt utbyte av kunskap och bidrar till varandras utveckling. Vi ser till att hålla oss i framkant vad gäller teknikval och utvecklingsmetodik.

Rollen
Vi söker nu en iOS-utvecklare som brinner för att utveckla produkter för Apples plattformar. Vi utvecklar native-applikationer i Swift och bygger våra gränssnitt med SwiftUI.

Vem är du?
Vi tror att du vill nå framgång med andra och drivs av tekniska utmaningar samt av att skapa en riktigt bra användarupplevelse. Du är nyfiken, genuint intresserad av teknik och gillar att dela med dig av din kunskap till andra. Du vill bygga långsiktigt hållbara kvalitetsprodukter och bryr dig om mjukvaruarkitektur, utvecklingsstrategier och designmönster.

Vi söker dig som har en relevant teknisk ingenjörsutbildning på civilingenjörs- eller högskolenivå som innefattar programmering. Du har några års erfarenhet av iOS-utveckling, är väl bekant med agila utvecklingsmetoder och känner till ramverk som SwiftUI och Combine. Du har erfarenhet av nätverksprogrammering och integration mot REST-API:er och websockets.

Vad kan Axis erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Innovation genomsyrar arbetet på New Business. 10% av arbetstiden är avsatt till att jobba med egna projekt eller kompetensutveckling. Dessutom anordnas två gånger om året så kallade "Innovation Days" där man tillsammans med kollegor från hela New Business får möjlighet att jobba med en innovationsidé under några dagar.

Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Är du nyfiken eller har några frågor, kontakta gärna rekryterande chef, Marie Björklund, på telefon +46 46 272 3893.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-12-05
  • Lund
Publicerad: 2022-11-25
  • Lund