Snabbfakta

  • Linköping

Ansök senast: 2023-10-01

Inköpare till spännande uppdrag i Linköping!

Publicerad 2023-09-12

Nu söker ALTEN i Linköping efter vassa inköpare med olika erfarenhetsnivåer. Brinner du för teknik, affärer och relationsskapande så är det här jobbet helt rätt för dig! Som inköpare hos ALTEN får du möjligheten att arbeta inom olika branscher med den senaste tekniken på marknaden. 

Vad erbjuder vi?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

Vi är övertygade om att din utveckling styrs av din passion och drivkraft. Genom att vara verksamma inom flera olika branscher kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag och en möjlighet att påverka både din omvärld och din egen utveckling framåt.  Med ett coachande ledarskap guidar våra ledare dig i rätt riktning. Vi erbjuder även personliga utbildningsmöjligheter genom din individuella utbildningsbudget, som du kan nyttja i vår interna ALTEN Academy eller på externa kurser.

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig – därför ger vi dig tre extra lediga dagar per år. Dessutom är alla våra anställda anslutna till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

För att lyckas i rollen är du en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som har förmågan att agera i nuet samtidigt som du behåller fokus på slutmålet. Du är ansvarsfull, kommunikativ, driven och har en positiv attityd. Dessutom har du lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och du ser möjligheterna som kommer med förändringar!

Vad vi tror du behöver för att lyckas i rollen:

 • Relevant utbildning (Civilingenjör med master inom logistik, industriell ekonomi etc.) eller motsvarande kompetens
 • God förståelse för inköpsprocessen och har ett utvecklat affärssinne
 • Goda kunskaper i lnköpsmodulen i affärssystemet IFS, eller från liknande affärssystem
 • God datorvana och goda kunskaper inom Officepaketet
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-08-06
 • Karlstad
 • Umeå
 • Heltid
 • Stockholm