Snabbfakta

    • Karlstad
  • Heltid

Ansök senast: 2022-12-15

Inköpare till Nya Centralsjukhuset i Karlstad

Publicerad 2022-11-23

I september 2021 tecknade Region Värmland och Skanska Sverige AB ett strategiskt parteringavtal som innebär ett gemensamt åtagande avseende planering, projektering och genomförande av projekt Nya CSK, Etapp 1.

Under våren/sommaren 2022 upphandlades konsulter och Entreprenörer och sedan augusti pågår projektering och planering för de fem olika delprojekten som skall utföras inom sjukhusområdet.

Projektorganisationen kommer nu fortsätta växa succesivt och produktionsstart för första delprojektet är planerat till början av 2024. Vi ser fram emot att bygga detta sjukhus och söker en inköpare som vill vara med i ett av branschens mest spännande och viktigaste projekt.

Vill du vara med och bygga framtidens sjukhus i Värmland?

Som inköpare ansvarar du för att driva och genomföra inköpsarbete i projektet; från förfrågningsunderlag till det slutliga genomförandet, allt för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projektet får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i allt från tidigt skede till genomförande av projekt. Vi har höga ambitioner avseende hållbarhet samt att minska vår klimatpåverkan och som inköpare har du en viktig roll att utveckla och ställa krav på leverantörskedjan med avseende på klimatpåverkan.

Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörskontakter, upphandlingar samt avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Tillsammans skapar ni förutsättningarna för ett lyckat projekt där inköp är en framgångsfaktor.

Du kan byggbranschen och hållbara inköp

Vi söker dig med god erfarenhet av byggbranschen, samt flera års erfarenhet av inköpsarbete då det är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen.

Vi tror att du har ingenjörsutbildning eller KY-utbildning inom relevant område och känner ett stort engagemang till att bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer och vidareutveckla den kompetens och lärdom du fått genom utbildning och tidigare erfarenheter.

Du innehar en förmåga till nytänkande och är drivande och initiativrik med fokus på resultat. Du är en van förhandlare och har ett affärsmässigt tänk. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Ditt arbetssätt utmärks av mycket hög servicekänsla, samarbetsvilja, noggrannhet och struktur.

Vill du bli del av vårt team på Nya CSK i Karlstad?

Vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev där det framgår varför just du är vår nästa inköpare. Sista ansökningsdag är 15 december 2022.

För ytterligare information om detta spännande projekt, besök Nya CSK - Region Värmland (regionvarmland.se) Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mathias Andersson 010-448 72 07.

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb: