Snabbfakta

    • Uppsala

Ansök senast: 2023-04-21

Ingenjör med kompetens inom kärnkraft och gärna avfall

Publicerad 2022-11-22

Sigma Industry Evolve i Uppsala växer och satsningen mot energi och processindustri ger oss möjlighet att rekrytera ytterligare. Vi erbjuder intressanta uppdrag och vi har en kultur där kollegor bryr sig, har kul tillsammans och hjälper varandra. Vi är topprankade av våra medarbetare och tillsammans bygger vi vidare bolaget och har roligt på vägen.

Vi har idag flertalet förfrågningar inom avfallskompetens från kärnkraftsindustri vilket du som är kunnig inom området förstår kan komma från många olika roller. Du har tidigare arbetat med detta tidigare och/eller har en examen inom området. Typiska arbetsuppgifter kommer att vara hantering (skriva/granska) av dokumentation gällande:
- avfall, såsom typbeskrivningar, ställningstaganden, efterlevnadskontroller och
dylikt,
- acceptanskriterier,
- kravuppfyllnad,
- kärntekniska tillstånd,
- etc

Som person är du självgående men en förmåga att ta in kompetens och nätverka med andra för att få dina arbetsuppgifter klara och kan se helheten.

Kvalifikationer

- Ingenjörsexamen inom energi, process, maskin eller annat relevant område
- Utmärkta kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift

- Erfarenhet från det kärntekniska området
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet från process- eller tillverkande industri
- Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och människor

Företagsbeskrivning

Sigma Industry Evolve är ett tryggt, stabilt och varmt teknikkonsultbolag som värdesätter medarbetare som om de vore familjemedlemmar. Här arbetar över 40 konsulter inom bland annat projektledning, produktionsteknik, validering, QA och produktutveckling. Vi är en del av koncernen Sigma Industry East North som i sin tur består av sex dotterbolag från Linköping i söder till Luleå i norr. Här råder stort engagemang och delaktighet från medarbetare, något som värdesätts högt och bidrar till en trivsam arbetsplats. Vi söker dig som vill vara med och både våra kunder men även aktivit delta i utvecklingen av individer och bolaget.

Vill du arbeta inom ett bolag som gör skillnad på riktigt? Där program som - Expect a better Tomorrow - Star for Life - syftar till att förbättra vår miljö och att utveckla personers drömmar.

Årets tema för expect a better tomorrow dagen är Klubben som syftar till att hylla och visa på det oerhört viktiga arbete föreningslivet gör.

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkomen med din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Christoffer Lindqvist,
+46 730630797
christoffer.lindqvist@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-30
  • Malmö
Publicerad: 2022-11-21
  • Varberg