Snabbfakta

    • Uppsala

Ansök senast: 2024-02-10

Ingenjör inom Kärnkraft/ Energi

Publicerad 2023-09-13

Sigma Industry Evolve i Uppsala vill stärka sin leveransförmåga inom energi och kärnkraft. Vi har således möjlighet att rekrytera fler stjärnskott till vårt härliga gäng. Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av, alternativt utbildning inom området. Framför allt letar vi efter dig som vill göra skillnad och vill vara med och utveckla framtidens energikällor.

Sigma erbjuder konsulttjänster till såväl stora som små industrikunder runt om i regionen. Uppdragen utförs dels ute på plats hos kund i deras verksamhet men även från Sigmas nya kontorslokaler i Uppsala. Vattenfall, Forsmarks Kraftgrupp och Svensk Kärnbränslehantering (SKB) är bara några av de kunder vi samarbetar tätt med. Exempel på uppdrag kan vara inom el/mek, projektledning, plannering, underhåll, förbättringar och kvalitet med mera.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett antal års relevant arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i nya situationer. Resor till och från uppdrag förekommer som en naturlig del i arbetet. Sigma erbjuder trygga arbetsvillkor samt att vi lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer

- Utbildad Civilingenjör/högskoleingenjör inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Tidigare erfarenhet inom el/kraft, energi, kärnkraft, projektledning eller underhåll
- Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Ska klara en säkerhetsprövning

Vidare är det extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av Vattenfall, Forsmark eller SKB. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs bra när det händer saker och ting runtomkring.

Företagsbeskrivning
Sigma Industry Evolve AB är ett teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som erbjuder kvalificerade konsulttjänster till våra kunder. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda möjlighet att utvecklas. Vill du bli del av en grupp som aktivt jobbar med att bli bättre samtidigt som vi har roligt tillsammans?

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Johnny Kohrs
Gruppledare Energi & Process
+46 730705874
johnny.kohrs@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-13
  • Malmö
  • Heltid
  • Gävle
  • Heltid