Snabbfakta

  • Eskilstuna
  • Norrköping

Ansök senast: 2024-01-22

Infrastrukturtekniker till härlig arbetsplats!

Publicerad 2023-03-28

Nu söker vi på Sigma Technology en infrastrukturtekniker till en samhällsviktig uppdragsgivare i Eskilstuna/Nyköping!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 Bästa arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss i Mälardalen! I vårt härliga på Sigma Technology IT Infra jobbar vi ute hos våra kunder i roller som bland annat Service Delivery Manager, Scrum master, systemtekniker, applikationsspecialist, förvaltningsledare, IT-tekniker, supporttekniker och servicedeskspecialist. I bolaget har vi också applikationspaketerare, IT-projektledare, kravanalytiker, nätverkstekniker och drifttekniker.

I den här rollen kommer du att arbeta med övervakning, felsökning, driftsättningar och uppgraderingar av server- och klientlösningar. Du kommer att arbeta med hantering av integrationer samt medverka som tekniskt kunnig i arbetsplatsens förvaltning, projekt och andra tekniska uppdrag.

Placeringsort för detta uppdrag är antingen i Eskilstuna eller Nyköping och det finns möjlighet att arbeta halva tiden på distans för den som önskar!

För att bli aktuell för detta uppdrag behöver du ha 4-8 års erfarenhet inom respektive områden:

 • Windows server
 • SQL
 • IIS
 • Övervakningsverktyget SCOM

Det är även meriterande om du har erfarenhet av webblösningar och applikationspaketering. Som person är du mycket beslutsam och flexibel. Du är även strukturerad och har en förmåga att självständigt kunna analysera och lösa problem. Du har fallenhet för att se helheten och är en duktig kommunikatör som är lyhörd. Vidare är du ordningsam, mån om att göra ett bra jobb och har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter.

Låter detta som något för dig?

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.se

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Välkommen till oss!

Kontakt

För mer information kontakta

Elena Hallin,

Unit Manager

elena.hallin@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-26
 • Linköping
 • Heltid
Publicerad: 2023-09-25
 • Eskilstuna