Snabbfakta

  • Eskilstuna
 • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2022-12-12

Industrielektriker till Svenska Wavin i Kjula

Publicerad 2022-11-10

Är du intresserad av att arbeta i en spännande industriverksamhet? Vill du vara en del av ett företag som har ett tydligt syfte och leds av sitt syfte att bygga hälsosamma, hållbara miljöer för framtiden? 
Wavin är världens största tillverkare av rörsystem och VVS-lösningar. Vi är innovatörer inom hållbar vatteninfrastruktur och arbetar för att framtidssäkra och energieffektivisera byggnader och städer. Wavin är en ledande leverantör av plaströrssystem inom avlopp, vatten och VVS, vatten (VA), spillvatten, vatten och värme (VVS), inomhusavlopp, kabelkanalisation och dagvatten. För mer information om vårt syfte och vision, se gärna denna film. 

https://www.youtube.com/watch?v=UbEI2rrTpGY&t=10s 

Har du erfarenhet av att arbeta med elkrafttekniskt arbete? Wavin erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor supporterar Wavins produktionsanläggning i Kjula, Eskilstuna. 

Detta erbjuder vi:
Wavin erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet. Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar. 
ansökan.

2022-12-12  urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kajsa Björkman, Rekryteringskonsult kajsa.bjorkman@randstad.se 
Åsa Malmqvist, Rekryteringskonsult asa.malmqvist@randstad.se


kvalifikationer.

Vi söker dig som har god yrkeserfarenhet inom el. Vi ser gärna att du har elbehörighet, kunskap om elsäkerhet, samt en god datorvana. Erfarenhet av Siemens S7/Mitsubichi PLC är meriterande

Vidare ser vi att du har:
 • Erfarenhet från elkrafttekniskt arbete och flerårig erfarenhet av arbete med drift och underhåll av elanläggningar inom processindustrin.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. 
 • Teknikintresse med ett praktiskt handlag och gillar att lösa tekniska utmaningar.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som trivs i en supporterande roll som erbjuder kreativ problemlösning med stor variation. För att vara framgångsrik i rollen är du en tålmodig person som är van vid att arbeta i ett högt tempo där du hanterar pressade situationer med ett lugn och stort fokus. 

Som person är du kommunikativ, strukturerad och målfokuserad. Du har en analytisk förmåga, kan hantera flera parallella arbetsuppgifter och ser möjligheter i förändringar. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du utvecklar relationer. Du motiveras av eget ansvar och du slutför de arbetsuppgifterna du tar dig an med god kvalité. Du har en yrkesstolthet där du gärna delar med dig av dina kunskaper och vågar stå upp för dina åsikter kring hur en arbetsorder ska lösas på bästa sätt. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansvarsområde.

Som Industrielektriker tillhör du avdelningen verkstad där du och dina kollegor har ett gemensamt drift- och systemansvar för hela Wavins produktionsanläggning. Du arbetar självständigt med akut- och förebyggande underhåll av el-, styr- och övervakningssystem för produktionsutrustning och fastighetsteknisk utrustning.
Tillsammans med automationsteamet och övriga kollegor inom sektionen verkstad supporterar och säkrar ni att produktionen rullar på med hög kvalitét utan några produktionsstopp där felsökning är en stor del av din vardag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • Självständigt utföra service, underhåll och reparation av styr- och reglerutrustning för att säkerställa daglig drift av dessa.
 • Självständigt utföra elkrafttekniska arbeten
 • Delta i tekniska utredningar och projekt samt sammanställa underlag för nyanskaffning och tekniska förändringar av styr- och reglerutrustning.
 • Utföra tester, kontroller och kalibreringar.
 • Bedriva felsökning och felavhjälpande arbete inom hela anläggningen

Som Industrielektriker ingår du i avdelningens beredskapsverksamhet där du ansvarar för att åka ut på larm, följa upp, utreda samt åtgärda orsak till uppkomna larm. En viktig del av rollen är att säkra att Wavins krav inom området elkraft efterlevs vad gäller märkningsstandard, ritningar samt övrig dokumentation.