Snabbfakta

    • Ovanåker
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-11-11

Industriarbetare inför kommande uppdrag i Ovanåker!

Publicerad 2022-09-12

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Inför kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba inom industrin i Ovanåker med omnejd. Vanligt förekommande uppdrag hos våra kunder är främst som mekaniker, montör, CNC-operatör, maskin-operatör och truckförare. Längden på uppdragen är varierande, förkunskaper samt arbetstider kan variera beroende på kund.

Din profil
Krav: För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha tidigare arbetslivserfarenhet inom industrin. Du talar och skriver svenska obehindrat. Har du tidigare jobbat inom industrin alternativt har någon form av industriutbildning ange det i din ansökan, även om du innehar truckkort, travers eller liknande. Du har ett positivt förhållningssätt och är nyfiken och engagerad i ditt arbete. För att passa in hos oss och hos våra kunder ser vi att du är flexibel och anpassningsbar, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utvecklig. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet spelar din personlighet. Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta Rebecka Lindh via mail till rebecka.lindh@clwork.se Varmt välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-01
  • Solna
Publicerad: 2022-09-15
  • Stockholm
  • Heltid