Snabbfakta

    • Lund
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-12

Head Project Manager till BTJ

Publicerad 2022-09-12

BTJ berikar och levererar media som ger alla lusten och möjligheten att upptäcka mer. Överallt. Vill du vara med?

Då kan tjänsten som huvudprojektledare för vårt stora systembyte vara något för dig!

Om BTJ:
BTJ är specialister på informationstjänster och media för kunskapssektorn. Genom att göra kunskap och media tillgängliga för fler arbetar BTJ för ett klokare och mer inkluderande samhälle, och levererar tjänster och media till bibliotek, företag och skolor.

BTJ:s utbud och tjänster fyller nyfikna liv med meningsfulla upplevelser genom att göra kulturen överskådlig, tillgänglig och föra den närmare människorna.

På huvudkontoret i Lund jobbar ca 50 medarbetare.

Om tjänsten:
Som huvudprojektledare kommer du att ha ansvaret över att leda arbetet med att modernisera och byta ut stora delar av den befintliga systemmiljön. Du kommer att rapportera till BTJ:s VD.

I din roll som huvudprojektledare kommer du ha ett nära samarbete med hela verksamheten men framför allt med vår IT-chef, ekonomichef och produktchef.

På BTJ är det lätt att få gehör för idéer – nyfikenhet och nytänkande värdesätts! Du kommer att ha stora möjligheter att påverka både arbetssätt och vilka lösningar BTJ ska jobba med framåt. Du får gärna komma in och utmana oss i hur vi ska digitalisera våra tjänster och produkter!

Om dig:
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av projektledning samt en teknisk bakgrund.

Du är van vid att leda flera parallella projekt, i nära samarbete med verksamheten och användarna. I din roll som huvudprojektledare är det också av vikt att du har förmågan att omsätta användarnas krav till teknik. Du behöver därför trivas i en utåtriktad och kommunikativ roll och stimuleras av att testa och utvärdera olika lösningar och system.

På BTJ hjälps alla åt vilket innebär att du måste vilja arbeta operativt. På samma gång som du föredrar att arbeta operativt brinner du också för att leda och stötta andra. Du är en duktig ledare med tydliga mål samtidigt som du skapar engagemang och ansvarstagande hos de medarbetare som ingår i dina projekt.

Som person har du förmågan att tänka strategiskt och är målfokuserad för att nå resultat. Du är trygg i dig själv och har god självinsikt och samarbetsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid din kommunikativa förmåga – du är rak och tydlig men också en god lyssnare.

För dig ligger det i din natur att vara strukturerad & organiserad och det är en självklarhet att leverera det som har beslutats.

För att lyckas i rollen tror vi att du har god affärsförståelse och är van vid att jobba mot många kontaktytor samtidigt. Du tar gärna initiativ och vill vara drivande för att kunna skapa en modernare IT-miljö.

Akademisk utbildning är meriterande.

Placering: Lund

Vi ser framemot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza AB. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz för att söka eller för att ställa frågor kring tjänsten: malin.schultz@cabeza.se.

Sökord: Project Manager, projektledare, teknisk projektledare, digitalization, Head Project Manager, IT Leadership

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-30
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-05
  • Uppsala