Snabbfakta

    • Örebro

Ansök senast: 2023-01-15

Gruppchef Utförande Underhåll

Publicerad 2022-11-16

 

Gruppchef Utförande Underhåll

 

Örebro | Tillsvidare

 

 

Samhället står på randen till en energirevolution. E.ON:s roll är att hjälpa konsumenter, företag och städer att distribuera och använda energi på smartast möjliga sätt. Det gör vi genom innovation, engagemang och ansvarskänsla. Och framför allt – vi gör det tillsammans!
 

Om rollen och avdelningen
På underhållsavdelningen är vi 35 medarbetare med ansvar att förvalta och utveckla anläggningen som består av bl.a. ångpannor, ångturbiner, hetvattenpannor och värmepumpar. Här arbetar vi tillsammans för en öppen och inkluderande miljö med fokus på säkerhet, hållbarhet och tillgänglighet för våra fjärrvärmekunder.

 

I rollen som Gruppchef leder och utvecklar du dina 18 medarbetare som arbetar inom olika roller inom underhåll i vår produktion. Du leder du det löpande arbetet gällande utförande underhåll inom mekanik, el och instrument och ingår i utvecklingsarbetet för strategiska beslut och investeringar kring anläggningens framtid. Här arbetar vi mot gemensamma mål och arbetar efter våra värderingar där vi sätter kunden först, främjar innovation och arbetar med ständiga förbättringar. Rollen är placerad i Örebro.
 

Du har fullt personalansvar för dina medarbetare vilket innebär utvecklingssamtal, lönesamtal och att ge förutsättningar för kompetensutveckling. Du drivs av att se människor växa och är tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap. Du ansvarar för det dagliga arbetsmiljöarbetet och följer upp att vi tillämpar lagar, rutiner, föreskrifter och standarder inom området. Vi sätter säkerheten högt och därför är det viktigt att främja en feedback-kultur där transparens och samarbete är en självklarhet.  
 

Vi söker
För att ha rätt förutsättningar för rollen har du erfarenhet av arbete med större processanläggning inom värmeproduktion eller liknande. Dessa kunskaper behöver du för att ha möjlighet att följa upp och stötta personalen i den process och de riktlinjer som finns.

 

Vi tror att det är fördelaktigt om du har erfarenhet av att vara chef, men det är inget krav. Viktigt är att du har ett intresse av att leda och utveckla människor och att du är tydlig, inkluderande och kommunikativ i ditt sätt att leda. Vi hoppas på att du delar vårt engagemang för hållbarhet och energi!
 

Din närmsta chef, Christian Boman, värdesätter en samspelt och tät kommunikation och stor frihet under ansvar. Christian uppmuntrar till ett öppet och vänligt klimat där alla frågor är välkomna.  Han med kollegor ser fram emot att ta del av dina erfarenheter och coacha dig att utvecklas i din roll.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad, vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.
 

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 1 december.
 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Christian Boman, +46 705 259274

 

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Mats Ekblom, Unionen, +46705 259188
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499779

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb: