Snabbfakta

    • Växjö

Kategorier:

  • Chefer och ledare
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-03-05

Gruppchef Lokalnät Distribution

Publicerad 2022-01-04

Växjö | Tillsvidare

 

Samhället står på randen till en energirevolution. E.ONs roll är att hjälpa konsumenter, företag och städer att distribuera och använda energi på smartast möjliga sätt. Det gör vi genom innovation, engagemang och ansvarskänsla. Och framför allt –vi gör det tillsammans!

Om tjänsten 

Inom Lokalnät Distribution arbetar vi med säker energidistribution för både kund och samhälle. Tillsammans ser vi till att vårt elnät fungerar så bra som möjligt och byggs ut i rätt takt, samtidigt som våra kunder är nöjda. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät.

Vi söker nu en Gruppchef till Växjö som tillsammans med sitt team vill vara med att ta vårt arbete till nästa nivå. I rollen leder och utvecklar du arbetet inom avdelningen med fokus på samordning, kommunikation och säkerhet. Du planerar och följer upp projekt och beställningar, ser till att dokumentation och underhåll löper på enligt plan och säkrar den långsiktiga utvecklingen av dina medarbetare.

Till din hjälp har du ett team på 10 medarbetare med ansvarsområden inom projektering, projektutförande, dokumentation och underhåll. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina chefskollegor och ingå i ledningsteamet för Lokalnät Distribution Syd.
 

Vi söker 
Vi hoppas på att du har med dig insikter och erfarenheter från tidigare roller inom ledarskap, gärna inom elbranschen eller någon likande tekniskt bransch. Har du också erfarenhet av förändringsledning och digitalisering blir vi lite extra nyfikna på dig. Vi hoppas på att du, precis som vi, brinner för hållbarhetsfrågan och är övertygad om att vi kan göra stor skillnad hos våra kunder och för samhället.

Vi vill framåt, och hoppas därför på att du har förmåga att se helheten, tänka långsiktigt och
tycker om att leda och utveckla människor. Du har förmågan att ifrågasätta och tänka nytt, samtidigt som du skapar stabilitet i vardagen.


Din närmsta chef Henrik har ett inkluderande och öppet ledarskap och brinner för att utveckla personer i sin omgivning. För honom står samarbete, tillgänglighet och tillit till sina medarbetare i fokus. Henrik kommer både att vägleda och utmana dig för att du ska få bästa möjlighet att utvecklas och bli självständig i din roll.

Välkommen att söka denna roliga och viktiga roll senast 23e januari!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Henrik Sjöberg +46 705 818887

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 

Per Carlsson, Unionen, +46 070 6035425 

Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 

Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 

Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778 

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-12-22
  • Malmö
Publicerad: 2022-01-13
  • Umeå
  • Heltid