Snabbfakta

    • Göteborg
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-16

Geokonstruktör

Publicerad 2022-09-15

Vill du bidra till utvecklingen av COWIs projekt inom geoteknik och skapa framtidens hållbara städer och platser? Skulle du vilja ha en central roll i utvecklingen av gruppens tekniska kompetens inom geokonstruktion, avancerade beräkningar och geotekniken i totalentreprenader? Och är du intresserad av att vara en del i avdelningens utveckling av unga talanger? Då kan det här vara nästa steg i din karriär!
 
KOM OCH ARBETA MED OSS INOM SAMHÄLLSBYGGNAD
Inom division Samhällsbyggnad finns sex avdelningar som arbetar med samhällsbyggnadsfrågor inom stadsutveckling och infrastruktur. Uppdragen varierar från tidiga skeden och utredningar till multidisciplinär projektering, bygghandling och byggstöd.  Inom divisionen finns geotekniker, brokonstruktörer, projektledare, landskapsarkitekter, trafikplanerare, va/mark/väg- och järnvägsprojektörer, riskanalytiker, luft, klimat- och hållbarhetsspecialister, miljöingenjörer, hydrogeologer, byggledare m fl.  
 
Vi har en bra sammanhållning och spridning inom såväl erfarenhet som kompetens och ålder. Detta ger dig möjlighet att ytterligare utveckla din kompetens, spännande uppdrag, god stämning och en varierad och utmanande vardag. Våra experter har ett multidisciplinärt perspektiv och bedriver ett tätt samarbete inom avdelningen. En stor del av våra uppdrag utförs tillsammans med andra enheter inom COWI nationellt och internationellt, för att på så sätt ta tillvara på den världsledande kunskap som COWI besitter inom området.
 
VISA VÄGEN INOM GEOKONSTRUKTION
Vi söker vi nu en driven geokonstruktör som vill fortsätta utvecklas inom området. I den här rollen blir du en del av vårt globala team av experter och du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i gruppen, avdelningen samt över kontorsgränserna. Hos oss får du möjlighet att arbeta som uppdragsledare, teknikansvarig och/eller handläggare för geotekniska uppdrag, dels självständigt och dels i projektgrupper inom COWI. Det finns stora möjlighet att bygga upp en passande roll just för dig, med ditt önskade fokus och fördelning mellan roller inom geokonstruktion.
 
Uppdragen varierar från större infrastrukturuppdrag till uppdrag inom stadsutveckling, byggteknik, industri och miljö åt såväl statliga, kommunala och privata beställare. Till din hjälp finns erfarna kollegor och skickliga fältgeotekniker tillsammans med ett stort internationellt nätverk med geotekniker inom hela COWI-koncernen. Din viktigaste uppgift är primärt att bidra i geokonstruktionsuppdrag och att i projektteamet utveckla dig och dina medarbetare. 
 
Dina dagliga arbetsuppgifter kommer vara att:

• Geokonstruktör i större, multidisciplinära uppdrag, där det blir en kombinationen av att hjälpa till att leda sin disciplin och utföra geokonstruktionsberäkningar.
• Vara mentor till mindre erfarna geotekniker.
• Leverera geoteknisk expertis och affärsmässighet genom anbudsarbete.
• Inta en central roll i utvecklingen av gruppens tekniska kompetens inom geokonstruktion, avancerade beräkningar och geotekniken i totalentreprenader. 
Våra medarbetare är vår största tillgång: det är våra anställda som gör projekten framgångsrika. På COWI får du en unik möjlighet att lära dig från de bästa och utveckla din potential, och du får delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt.
 
DIN KOMPETENS. VÅRT TEAM. TILLSAMMANS UTFORMAR VI FRAMTIDEN
Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

För att lyckas i den här rollen brinner du för att ta ansvar i utmanande uppdrag, antingen som teknikansvarig geokonstruktör i multidisciplinära uppdrag eller som specialist i mindre uppdrag.  Som person är du en lyhörd lagspelare, kommunikativ och engagerad samt stimuleras av att utveckla affärsmässiga lösningar tillsammans med kollegor och kunder.
 
För att passa för tjänsten behöver du också:

•    Ha en relevant civilingenjörsexamen inom Samhällsbyggnad.
•    Ha minst 5 års arbetserfarenhet inom geokonstruktion. Erfarenhet från annat konsulterande ingenjörsföretag eller teknikstark entreprenör är meriterande. 
•    Du har erfarenhet av geotekniska frågeställningar i byggskede samt totalentreprenader.
•    Kunna tala och skriva flytande på svenska samt kommunicera bra på engelska.
HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då kan du ringa Isac Rosander, Gruppchef Geoteknik, tel. +46 10 850 27 80.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-15
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2022-08-16
  • Stockholm
  • Heltid