Snabbfakta

    • Eskilstuna
    • Stockholm
    • Västerås

Ansök senast: 2023-02-03

Functional safety manager

Publicerad 2022-09-06


Välkommen till företaget där DU är i fokus.

Vill du vara en del av ett spännande, växande och globalt bolag har röstat fram som Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021 ?

Hos oss på Sigma Technology får du stora möjligheter att utvecklas både på ett professionellt och personlig plan tillsammans med fantastiska kollegor. Vi strävar alltid efter att arbeta med ny teknik och har ett stort fokus på inbyggda system. Vi arbetar med kunder inom bilindustrin, FinTech, telekom, logistik, MedTech, försvar, tillverkning m.fl.

Väx tillsammans med oss – bli vår kollega!

Nu söker vi flera kollegor inom Functional Safety. Våra kunder behöver hjälp med att kvalitetssäkra komplexa system. Beroende på vad som intresserar dig finns det möjlighet att ta dig an roller både för helheten, ett system eller komponenter. Du agerar projektledare och rådgivare med fokus på att hjälpa våra kunder att uppnå en god kvalitet samt säkerställa att processer följer gällande standarder och regelverk.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen inom datavetenskap, mekanik eller motsvarande kompetens samt en bakgrund inom några av följande:

  • Goda kunskaper om Functional Safety, ISO 26262, IEC 61508 och EU: s maskindirektiv
  • Erfarenhet av projektledning/eller vill arbeta i en koordinerande roll: uppföljning, planering och genomförande av åtgärder för ISO 26262
  • Förståelse för kravanalys, system-, arkitektur- och mjukvarudesign.
  • God programmeringskunskap i C, C++ eller Python

Vad vi erbjuder:

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Kontakt

För mer information kontakta

Sanna Cedervad
sanna.cedervad@sigmatechnology.se