Snabbfakta

    • Solna
  • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2022-10-30

Fullstackutvecklare Stockholm

Publicerad 2022-08-17

arbetsbeskrivning.

Vill du vara en del av ett engagerat team som skapar förutsättning för deras kundtjänst och säljkanaler att lösa kundens behov på ett enkelt och effektivt sätt?

Vill du vidare jobba i en miljö där teamet är i centrum, få ta ansvar för skapat värde från behov till uppföljning och dagligen jobba med att leverera värde i en lärande kultur?

Om svaret är ja, kom och hjälp oss skapa Sveriges bästa kundmöten hos en av våra kunders utvecklingsteam!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. På Randstad strävar vi efter att på sikt erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

kvalifikationer.

Vi söker dig som:
  • Vill jobba fullstack i ett autonomt team
  • Har goda kunskaper i JavaScript, Java 11+ samt React (eller likvärdiga kunskaper i något annat JavaScript-ramverk)
  • Meriterande: Kubernetes & Docker, MongoDB, SQL, Node
Vi ser att du har minimum 5 års yrkeslivs erfarenhet som utvecklare efter din examen och är trygg i din yrkesroll. Då vi söker två personer ser vi att du antingen har fokus på frontend med 70% (react) eller att du har fokus på backend 70% (Java). 
 
Vi söker även dig som vill jobba i team som tar gemensamt kodägarskap, där man lyfter varandra, par-programmerar och tar stort ansvar tillsammans. Det är viktigt för oss att ha kul på jobbet samtidigt som effektivitet och stor leveransförmåga är i fokus.

ansvarsområde.

Teamet du kommer ingå i arbetar fullstack och ansvarar för de centrala säljflödena som används hos kund. Teamet varierar sitt arbete mellan distans och från huvudkontor.

Du kommer att ha stora möjligheter att forma deras lösning som är baserad på både egenutvecklad och open source-mjukvara. Hela flödet från att realisera kraven till produktionssättning och underhåll är teamets ansvar.

ansökan.

Urval och intervjuer kommer ske löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, frågor om tjänsten tas med Helén Boström på helen.bostrom@randstad.se, välkommen in med din ansökan redan idag. 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-27
  • Grums
  • Stockholm
  • Heltid