Snabbfakta

  • Stockholm
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-15

Fullstackutvecklare Node/ React till Ving, Stockholm

Publicerad 2022-09-22

arbetsbeskrivning.

Vill du jobba på en arbetsplats där resor och upplevelser är din vardag? Gillar du att arbeta utvecklardrivet med nyutveckling och moderna tekniker? Häng då med på vår resa ombord på Ving!

Ansvarsområde

Ving är en arbetsplats med ett stort kunnande, högt tempo och en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra, med fokus på visionen att ge våra kunder fantastiska reseupplevelser de bästa veckorna på året. Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär och stor frihet.

kvalifikationer.

Det viktigaste för oss är inte bara vilka tekniker du kan idag utan det allra viktigaste är din inställning, nyfikenhet och viljan att lära nytt och bidra till våran utveckling och vår kultur.
För att lyckas i rollen tror vi att du har: 

 • Relevant akademisk utbildning
 • Minst 3 års erfarenhet av utveckling i React, Node och backendtjänster
 • Arbetat med molntjänster som Azure eller AWS
 • Är nyfiken, kommunikativ och lyhörd för ny teknik
Har du även erfarenhet av .Netutveckling blir vi mycket glada! 

ansvarsområde.

Till Team Content söker vi nu en erfaren Fullstackutvecklare med erfarenhet av backendutveckling i React/Node som vill vara med att bygga upp vår nya lösning för hotellbokningar. I Team Content arbetar vi med att:

 • Utveckla ett nytt internt system för faktatexter, koordinater, kartor och filmer.
 • Integrera våra tjänster med andra hotell bolagstjänster för hotellinformation och bilder, bland annat Expedia och Tripadvisor.
 • Utveckla interna webbsidor som används av vår personal som administrerar vår information om hotell och resmål och ser till att alla fakta stämmer.

Vi jobbar agilt med ramverket SAFe i sprintar med Continuos Delivery där teamen levererar sin kod direkt till produktionsmiljön. Alla utvecklingsteam arbetar med sin egen variant av Scrum/Kanban. Teamen ansvarar för hela kedjan från kravförståelse, utveckling, produktionssättning till förvaltning och support. Vår strategi är ”Cloud first” varför vi värdesätter kunskap och vilja att gå mer mot molnlösningar och Azure.

Förutom härliga kollegor och en väldigt rolig och utmanande roll får du hos oss också riktigt bra reseförmåner, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltidstjänst på Vings huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm med möjlighet till deltid på distans.

ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Ving med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat. Om du har frågor kring rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer, ann-christine.holmer@randstad.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-14
 • Borlänge
Publicerad: 2022-09-14
 • Stockholm
Publicerad: 2022-10-03
 • Gothenburg