Snabbfakta

    • Solna
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-13

Frontendutvecklare - till internationellt medtech bolag

Publicerad 2022-10-05

Vill du bli en del av en organisation vars produkter räddar liv i 140 länder? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att arbeta som front-end utvecklare MVC och WPF? 

Nu har du möjlighet att bli en del av ett internationellt och marknadsledande medicintekniskt företag vars produkter gör en skillnad för patienter, vårdpersonal och samhälle varje dag!

Vårt team är litet, idag nio personer och du kommer därför kunna bidra mycket till att forma oss som team och utveckla vårt gemensamma arbetssätt. Det innebär att du kommer ha stora möjligheter att påverka och driva initiativ inom exempelvis metodik. 

kvalifikationer.


  • Flerårig erfarenhet av MVC, WPF meriterande 
  • Erfarenhet av C# .Net programmering 
  • Erfarenhet av kravställning och dokumentation
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift 
  • Akademisk examen med inriktning mot systemutveckling eller motsvararande  från universitet eller 
Vi letar efter dig som vill arbeta med produkter som på riktigt hjälper både individen och räddar liv i vårt samhälle. Du är nyfiken och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du drivs av att hjälpa användare att lösa problem och hitta effektiva lösningar. Du vill lära dig nya saker och därför är inte antalet år av erfarenhet det viktigaste. 

 Att vara med och bidra till teamets utveckling innebär att du är en teamspelare, har en kommunikativ förmåga, tar ägandeskap och driver det dagliga arbetet framåt. Att vara metodisk, noggrann och strukturerad är en självklarhet även under perioder med många parallella aktiviteter då du själv måste prioritera ditt eget arbete. Att hitta lösningar till problem ser du som stimulerande.

ansvarsområde.
Liknande jobb: