Snabbfakta

    • Göteborg
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-21

Frontend Developer till Zynka i Göteborg

Publicerad 2022-10-21

Är du en Frontend utvecklare med intresse för tekniker så som Vue, Javascript och SaaS? Här har du en unik chans att vara delaktig i att föra en av världens mäktigasten branscher, bygg & fastighet, in i den digitala eran. Du kommer vara en del av Zynkas korsfunktionella produktutvecklingsteam med utvecklare, designers och produktägare. Det är ett passionerat gäng med positiv energi och affärsdrivet fokus. Tillsammans arbetar ni med att forma och bygga en produkt som hjälper fastighetsägare att hantera och analysera sin förvaltning under hela livscykeln.

Zynka är ett snabbväxande Proptech-bolag med experter inom digital teknik som GIS, BIM, IOT och spatial intelligens. Via sin plattform Digital Buildings, för digitala tvillingar av fastigheter, banar de väg för smartare digital förvaltning.

kvalifikationer.

För att trivas i rollen som Frontend Developer tror vi att du har:
  • Några års erfarenhet inom webbutveckling och/eller relevant kandidat-/masterutbildning inom datateknik eller liknande.
  • Är en T-formad utvecklare, d.v.s att din domän är frontend, men har intresse och förståelse för både produkt och affär.
  • Erfarenhet av agila arbetssätt
Vidare ser vi att du som person är lösningsorienterad, nyfiken och affärsdriven. Vu värdesätter precis som vi samarbete och att arbeta tätt i tvärfunktionella team.

ansvarsområde.

I rollen som Frontend Developer ansvarar du för att utveckla produktens gränssnitt och funktionalitet, användning och anpassning av ramverk, bibliotek och lösningar från tredje part. Zynka prioriterar kontinuerlig utveckling av sin tekniska arkitektur för att möta framtidens behov, en process du är högst delaktig i att driva tillsammans med utvecklingsteamet.

I rollen ingår även att: 
  • Bidra till utvecklingen av våra produkter under hela produktlivscykeln; design, planering, implementation, testning, deployment och underhåll.
  • Bidra till vår frontendarkitektur byggd med bl. a. Javascript, Vue, olika ramverk/bibliotek samt mjukvaror för att hantera skanningdata och 3D-visualisering.
  • Utveckla funktionalitet för att våra kunder ska kunna optimera sin verksamhet och fatta mer datadrivna beslut under drift, förvaltning och strategisk fastighetsutveckling.
  • Samarbeta tätt med ditt team för att utveckla både teknik och våra agila arbetssätt.