Snabbfakta

    • Borlänge

Ansök senast: 2022-12-23

Framtidens projektledare

Publicerad 2022-10-24

Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet och känner sig trygga presterar som allra bäst. People first, then technology. 

Vi letar efter dig  som vill utvecklas i din roll som projektledare och ta ett större ansvar. Vi tror att du tidigare har arbetat med ett delansvar i projekt men nu känner att du är redo att ta hela ansvaret med allt det innebär. Du har några års erfarenhet av att arbeta i projektform och du är utbildad ingenjör. Meriterande om du har med dig någon typ av projektledningsmetodik men för dig som inte har det finns goda möjligheter att utbildas internt i XLPM. Det är ett absolut krav att du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer. 

I rollen som Projektledare på Semcon i Borlänge kommer du att ansvara för att leda projekt hos någon av våra kunder. Du säkerställer att alla projektmedlemmar har vad de behöver för att kunna leverera. Vidare är en nära dialog med beställaren en förutsättning för att du ska bli framgångsrik i rollen. Du är en kommunikativ och lyhörd ledare som skapar tydliga mål och engagemang inom gruppen för att nå dessa.

Semcon har över 40 års erfarenhet från att arbeta med högteknologiska produkter. Vi har kunder inom vitt skilda branscher där vissa befinner sig i luften, andra under havet men de flesta på marken. Uppdragen varierar mycket och exakt var du som konsult hamnar kan vi inte säga, men vi kan lova att du kommer bli utmanad och att du kommer vara med och skapa framtiden! Semcon har de förmåner du kan förvänta dig från ett modernt konsultföretag inklusive kollektivavtal. Vi har också lite erbjudanden utöver det vanliga så som tre extra lediga dagar varje år och bidag till hemmakontoret.


Har du några frågor om oss eller rollen?
Tveka inte med att höra av dig till rekryterande chef, Johan Hansson

johan.hansson@semcon.com


Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-15
  • Gothenburg