Snabbfakta

  • Eskilstuna
  • Stockholm

Ansök senast: 2023-02-21

Förvaltningsproduktledare IT till Eskilstuna/ Nyköping!

Publicerad 2022-04-27

Nu söker vi på Sigma Technology en förvaltningsproduktledare inom IT till en uppskattad arbetsplats i Eskilstuna/Nyköping!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

I den här rollen kommer du att arbeta med IT-förvaltning med PM3 som förvaltnings- och portföljstyrningsmodell. Du kommer att kontinuerligt att arbeta med att förhålla sig till direktiv kopplat till informationssäkerhet och utföra löpande arbete med att IT-komponenterna uppfyller de lagar och direktiv som finns. Du kommer att delta vid förvaltningsledningsmöten och samverka med leverantörer i olika forum. I din roll kommer du även att:

 • Utarbeta förvaltningsplan tillsammans med andra i ditt team
 • Följa upp IT-kostnader
 • Bemanna roller på operativ nivå i samråd med kollegor
 • Begära in offerter och lägga beställningar avseende en specifik förvaltningsprodukt
 • Samordna uppdrag och aktiviteter med andra projekt

För att bli aktuell för den här tjänsten har du:

 • Erfarenhet av att arbetsleda och operativt styra andra resurser
 • God kännedom om – och tidigare erfarenhet – av förvaltningsarbete och förvaltningsmodell inom IT

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av arbete inom offentlig sektor och meriterande om du haft en liknande roll tidigare.

Som person är du strukturerad och ansvarstagande och följer upp ditt eget arbete. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Du är duktig på att leda dig själv och inte rädd för att fatta beslut.

Du har fallenhet för att se helheten och är analytiskt lagd, något som du betraktar som dina främsta styrkor. Vidare är du lösningsorienterad och flexibel och vet att det är genom gott samarbete som de bästa resultaten uppnås!

Arbetsplatsen för detta uppdrag kan vara både Eskilstuna och Nyköping, och arbetet kan även ske till viss del på distans.

Låter detta som något för dig? Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Unit Manager Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.se

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Välkommen till oss!

Liknande jobb: