Snabbfakta

  • Eskilstuna

Ansök senast: 2023-10-16

Försvarskonsult, något för dig?

Publicerad 2023-09-06

Är du utbildad civilingenjör och intresserad av att vara med i utvecklingen av system inom försvarsindustrin?

Som utvecklare i försvarsindustrin kommer du mötas av stora tekniska utmaningar, men också krav på kvalitet och kundens krav på leveranser. Teknikstacken är stor och produkterna är komplexa, men det finns stora möjligheter att själv påverka lösningar och teknikval, samt ett stort utrymme för innovation.

Varje dag på jobbet kommer vara viktig och du kommer kunna göra skillnad för allas trygghet.

Söker vi dig?

För att fungera i rollen ser vi att du har en civilingenjörsexamen inom relevant område såsom mekatronik, robotik, data, elektro- eller liknande

 • Du är nyfiken och gillar att lära dig nya tekniker
 • Du är en lagspelare som gärna stöttar andra och delar med dig av din kunskap
 • Du är bra på att bygga samarbeten inom teamet, med andra team, andra organisationer och med kunden.
 • Du pratar och skriver på svenska och engelska
 • Du är svensk medborgare

Söker du oss?

Hos oss blir du välkomnad av glada och hjälpsamma kollegor. Vi har roligt på jobbet, högt i tak och ett engagerande klimat. Du står aldrig ensam inför en utmaning utan kan bolla idéer och hitta möjligheter tillsammans med dina kollegor.

Som konsult på Sigma ges du möjlighet att verka inom en rad olika branscher, där du antingen är på plats hos kund eller på Sigmas kontor via satellit- och in-houseprojekt. Vi har bland annat projekt inom fordonsindustrin, Life Science, låsindustrin, konsumentprodukter, livsmedel och elektrifiering. Vi bryter ständigt mark inom nya, spännande områden. Hos oss kan du hitta det just du brinner för lättare än på ett traditionellt företag.

Det finns mycket att berätta om Sigma Industry, våra värderingar och vår verksamhet. Kort och gott är ingenjören hjälten och vårt hjärta finns i tekniken. Vi driver digitalisering och deltar i utvecklingen av morgondagens teknologi. Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka såväl din egen som företagets framtid. Vill du bli expert inom ditt befintliga område, växa in i ett nytt eller engagera dig internt på Sigma? Möjligheterna är oändliga och hos oss får du allt i ett: en trygg anställning, en stimulerande vardag och en skräddarsydd framtid. Låter vi som en perfect match?

Läs gärna mer om vår verksamhet på sigmaindustryeastnorth.se

Vill du bli vår nya kollega?

Tack för att du har läst vår annons!

Vi hoppas att du känner dig nyfiken på oss och vi ser fram emot att läsa din ansökan och ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Kontakt

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi mer!

Johan Söderroos: 073-647 70 52, johan.soderroos@sigma.se

Liknande jobb:

 • Göteborg
 • Heltid
Publicerad: 2023-09-15
 • Arboga
 • Heltid
Publicerad: 2023-09-06
 • Stockholm